Simge ‘nin Karavan Tatili
Herkes ayna da istediğini görecek…
15.07.2020 - Çarşamba 20:45Son dönemde spora ağırlık veren Deniz Akkaya, Bob Gym’ nin kurucusu antrenör Barış Okan Belovacık ile Youtube'da başladığı 'Rüya Beden'
Son dönemde spora ağırlık veren Deniz Akkaya, Bob Gym’ nin kurucusu antrenör Barış Okan Belovacık ile Youtube’da başladığı ‘Rüya Beden’
programıyla herkesi ideal vücuda sahip olmak için spor yapmaya teşvik ediyor…
Sağlıklı hayat için sporu bir yaşam biçimi haline getiren Deniz Akkaya Bob Gym’ nin kurucusu antrenör Barış Okan Belovacık eşliğinde spor yaptırarak aynada görmek istedikleri kişiye doğru bir yolculuk hikayesi yaratıyor. Herkesin ideal vücuda sahip olup aynada kendini istediği gibi görecek diyen Akkaya, geçtiğimiz hafta Bob Gym ‘de Barış Okan Belovacık ile beraber kamera karşısına geçti.
Deniz Akkaya, “Dünyada yeni trend zamansız kadınlar, biz bu isimleri belki kendimizi bildiğimizden beri tanıyoruz ancak onlar özellikle 40’lı yaşları geçtikleri dönemde hem iş hayatlarında hem de enerjileri, görüntüleri ve sağlıklı ve fit duruşları ile en iyi dönemlerini yaşamaktalar. Halle Berry (51) , Cameron Diaz (45) , GwynethPaltrow (45) ve Jennifer Lopez (48) altın çağlarını yaşarken buradaki ana sebepleri sporu bir yaşam biçimine çevirmeleri gerek” dedi. Türkiye’de spor ve sağlıklı yaşamla bayrak temsilcileri Deniz Akkaya uzun süredir tıpkı dünya starları gibi spor salonunda yatıp kalkıyor, yediğine ve sağlıklı yaşama dair her konuya epey kafa yoruyor.
Deniz Akkaya ve Barış Okan Belovacık haftada en az 4 gün ile 6 gün arasında Bob Gym ‘de birlikte çalıştıklarını belirtiler.

Başkan Altay Büyükşehir’in Kültür-Sanat Çalışmalarını Anlattı
Deri Sektöründe Alarm Zilleri: İhracatçılar enflasyonla doğru orantılı kur istiyor
Karaman Belediyesi’nden Çocuklara Tiyatro Şöleni
4. Yenişehir Çocuk Oyunları Festivali başlıyor
Şehrin Tiyatrosu “Yatak Odası Komedisi” Oyunuyla Bahçelievler’de
A101, Yerli Cevizi Üreticisinden Tüketiciye Taşıyor
Çankaya, Yeni Yıla İz Bırakacak Bir Sergiyle Başladı
Gölcük Belediyesi’nden Edebiyat Dünyasına Bir Eser Daha: “Hareket Dergisi ve Nurettin Topçu” Kitabı Yayınlandı
Uğur Mumcu Karşıyaka’da Sinan Meydan ile anılacak
İnegöl Belediyesi’nden Ücretsiz Hastane Servisi