İbrahim Tatlıses o sözlerden sonra göz yaşlarına hakim olamadı
Serenay Sarıkaya yaza erken girdi
30.05.2020 - Cumartesi 16:06
Koronavirüs ile alakalı salgından dolayı pek çok işi durdurulduğu bilgisine ulaşılan güzel oyunculardan Serenay Sarıkaya, çok uzun bir zamandan beri sevgilisi Cem Yılmaz ile kendisini karantina altına aldı.
Alınmış olan önlemlere uyma konusuna özen göstermeye devam eden ünlü oyuncu, ardımızda bırakmış olduğumuz gün arkadaşlarıyla beraber harika havanın tadını çıkartmak amacıyla kendisini bahçeye atmış oldu.
Mart ayından bu zamana kadar koronavirüs ile alakalı önlemlere sıkı sıkıya uymaya devam eden ve evden fazla çıkmamaya özen göstermeyi sürdüren Sarıkaya, TV100 kanalında yapılmış olan habere bakılırsa çimlerin üstünde harika havanın tadını çıkartmış oldu.
Güzel durumda bulunan oyuncu güneşlendiği esnada köpeği de ona eşlik ederek hiç bir şekilde yanından ayrılmadı.
Ünlü durumda bulunan oyuncu ise uzun bir süre boyunca köpeğinin sırtını sevmeye devam etti.
Kadınların Üretim Gücü Maltepe’de Sergileniyor
Türk ve İtalyan sanatçıdan Maltepeli müzikseverlere keman konseri
Kartepe’de Renkli Atölyeler
Avrupa, Ortadoğu ve Küresel Sermaye MIPIM 2026’da buluşuyor
Masum Bir Kutlamadan Etik Bir Çöküşe: “Sevgili Yelena Sergeyevna”
Üsküdar Çocuk Köyü’nde “MiniFest 3” Etkinliği Düzenlenecek
Selçuklu Belediyesi Personeli ve Vatandaşlardan Kan Bağışı Kampanyasına Destek
Ayvalık Anadolu Lisesi’nden Kültürel Mirasa Anlamlı Katkı
“Ustalara Saygı” konseri Antalyalılarla buluşacak
Başkan Çerçioğlu Söke’de Çocukları Yarıyıl Karne Şenliği ile Buluşturdu