Netflix, Stranger Things’in 4. sezonuna katılan sürpriz isimleri duyurdu
Genç modacı Cafer Andıç ödüle doymuyor
21.11.2020 - Cumartesi 09:50Başarılı modacı Cafer Andıç geçtiğimiz hafta yapılan 9. Fashion TV Moda Ödülleri’nde bir çok ünlü isimle birlikte ödüle layık görülerek büyük bir başarıya imza atmayı başardı.
Ünlülerin moda kumaşçısı Cafer Andıç geçtiğimiz yıl üçüncüsü düzenlenen Azerbaycan-Türkiye Kardeşlik Ödülleri töreninde aldığı ödülün ardından bu yıl 14 Ağustos tarihinde düzenlenen “Altın Zirve Ödülleri” gecesinde de yılın en iyi modacılarının kumaşçısını ödülünü kazanmıştı.
Basına kısa bir açıklama yapan Cafer Andıç “Hala bir çok ünlü isme kumaş ve tasarım konusunda destek veriyorum. Başta Fransa ve İtalya olmak üzere Rusya, Dubai, Kuveyt, Yunanistan, Bulgaristan, Sırbistan ve Hırvatistan gibi ülkelerin ünlü isimlerine ve modacılarına kumaş desteği veriyorum. Bu sayede ülkemin ekonomisine katkıda bulunduğum gibi aynı zamanda bu konuda ülkemi başarıyla temsil etmenin gururunu yaşıyorum.” dedi.
En büyük hedefinin ilerleyen zamanlarda Türkiye’de üretilen tüm kumaşların dünya piyasasında hak ettiği yere gelmesini sağlamak olduğunu ifade eden Cafer Andıç kendisini bu ödüllere layık görülmesinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.
BEYAZ HABER AJANSI (BHA)
Maltepe Belediyesi’nin ‘Yarıyıl Çocuk Şenliği’ Başladı
Çocuk Şenlikleri "Okulda Sıradan Bir Gün" Gösterisi İle Başladı
Çocuklarda Göz Ovalama Masum Olmayabilir
Aydın Büyükşehir Belediyesi Yarıyıl Karne Şenliği’ne Yoğun İlgi
2026’da 1,5 milyar dolar, 2030’da 2 milyar doların üzerinde ihracat hedefliyoruz
İBB Şehir Tiyatroları’nda Bu Hafta (21-26 Ocak 2026)
Bakırköy Belediye Tiyatroları’nda (BBT) Büyük Dönüşüm ve Şubat 2026 Repertuvarı
Esma Er sanatseverleri hayran bıraktı
Tuğba Özay'dan Duygulara Dokunan Yeni Şarkı: Biri Sana Biri Bana
Prof. Dr. Nevzat Tarhan: “Psikolojik sağlamlık, hızla dijitalleşen bu çağda kritik önem taşıyor!”