Coca-Cola‘dan Ramazan ayında 1 milyon öğünlük temel gıda desteği
Valorant Champions Tour 2. aşama canlı yayınları başlıyor
06.04.2021 - Salı 08:20Riot Games, VCT 1. Aşama’nın tamamlanmasının ardından açıkladığı format değişiklikleri ve iyileştirmelerle 2. Aşama’nın şimdiden kıyasıya rekabet dolu olacağının sinyallerini verdi. EU, TR ve BDT takımlarının VCT 2. Aşama - Masters’taki 2 EMEA bileti için birbirleriyle karşılaşabileceği yeni turnuva formatı ve turnuva takvimine eklenen EMEA Challengers Playoff'larının, VALORANT Champions Tour’un İzlanda Reykjavík’te gerçekleşecek olan ilk LAN etkinliğine katılma hakkı kazanacaklar.
VCT 2. Aşama - Challengers Türkiye 1. Hafta Ana Etkinliği Başlıyor
30 Mart’ta Türkiye 1. Hafta Elemeleri başlayan VCT 2. Aşama - Challengers’da 1. Ana Etkinlik zamanı geldi çattı. 1. Ana Etkinliğe yükselmiş olan takımlar, EMEA Challengers Playoff’larına çıkacak 2 takımdan biri olmak için 6 - 9 Nisan tarihleri arasındaki canlı yayınlarda mücadele edecek.
10 - 12 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek olan VCT 2. Aşama - Challengers 2. Hafta Elemeleri’nden en iyi 8 takım ise 2. Ana Etkinliğe yükselecek ve tüm Ana Etkinlik karşılaşmaları, 15 - 18 Nisan tarihlerinde VALORANT Champions Tour Türkiye’nin Twitch ve YouTube kanallarından canlı olarak yayınlanacak.
EMEA’daki En Güçlü 8 Takım İle Challengers Playoff’ları ve VCT Masters Reykjavík
EU’dan 4 takım, Türkiye’den 3 takım ve BDT’den 1 takım EMEA Challengers Playoff’larında karşılaşacak. EMEA Challengers Playoff'larının iki finalisti de VALORANT Champions Tour’un İzlanda Reykjavík’te gerçekleşecek ilk LAN etkinliği olan VCT 2. Aşama - Masters’ta dünyanın dört bir yanından gelen toplam 10 takımla birlikte mücadele edecek.
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
Sağlıkta iletişim bir tedavi yöntemi!
KO-MEK ile üreten eller, değişen hayatlar
Diş beyazlatmada doğru bilinen yanlışlar!
Nilüferliler 2026’yı Cumhuriyet Meydanı’nda karşıladı
CV Bank 2025 yılında 967 kişiyi iş sahibi yaptı
Tabağınızdan sofranıza daha sağlıklı bir yıl…
İzBBŞT gençlerle sahnede buluştu
Mudanya’da Son Gece Coşkusu
İhracatta hedef ülke sayısı 60’a yükseldi
Diyetisyen Sümeyra Gözüm Uyarıyor: Hangi Vücut Tipi Daha Riskli? Elma Mı, Armut Mu?