Bülent Ersoy Onur Akay’la olan davasını yalanladı!
Ebru Şallı: “Çok yakında Youtube’dayım”
10.04.2021 - Cumartesi 11:00Trendyol’un Instagram hesabı üzerinden canlı gerçekleşen “Mert Vidinli’yle Sıkıştıran Sorular” programının bu haftaki konuğu Ebru Şallı oldu. İlk kez bir canlı yayına konuk olduğunu belirten Ebru Şallı, Vidinli’nin sıkıştıran sorularını yanıtladı.
Her Perşembe Trendyol Instagram hesabı üzerinden ünlü isimlerin konuk olduğu “Mert Vidinli’yle Sıkıştıran Sorular” canlı yayın programının bu haftaki konuğu Ebru Şallı oldu. İlk kez canlı yayın yaptığını söyleyerek sohbete başlayan Şallı, çok yakında Youtube kanalı açmaya hazırlandığını ve bunun için de çok heyecanlı olduğunu belirtti. Şallı: “17 - 18 yaşından bu yana çalışıyorum. Pilates DVD’leri, yemek kitapları, spor kıyafetleri derken büyük bir birikimim var. 3 yıl önce tüm çalışmalarımı Ebru Şallı markası altında topladım. Eşim Uğur Akkuş ile de bu sayede tanıştık zaten. Tüm bu birikimimi paylaşmayı çok özledim. Youtube ile tekrardan geri dönüş yapacağım. Bölgesel egzersizler, pratik tarifler gibi kısa videolar çekmeye başladım. Aynı zamanda yeni kitabımı da çok yakında yayınlamış olacağım” dedi.
“İçten gelen güzelliğe inanıyorum”
Canlı yayında bakım sırlarına da değinen Şallı: “Ben küçüklüğümden beri cilt ve el - ayak bakımına çok önem veririm. Pandemi öncesinde her ay hamama giderdim. Bir de ben çok su içiyorum ve sağlıklı besleniyorum. İçten gelen güzelliğe inanan bir insan olarak bol su içmenin ve sağlıklı beslenmenin hep faydasını gördüm” dedi.
“Mayo defilesinde çok kötü düştüm”
Podyumda başına gelen talihsiz olaylardan bahseden Şallı, “Uzun yıllar önce mayo defilesine çıkmıştım. Ayakkabı ayağıma büyük geldiğinden podyuma adımımı atar atmaz yüz üstü yere yapıştım. Çoğu kişi bilmez ama benim en güldüğüm anılarımdan biridir” derken, ekranları çok özlediğini de sözlerine ekledi. Bu zamana kadar tüm televizyon projelerini kendisinin kanallara götürdüğünü belirten Şallı, kadınların cesur olması gerektiğini söyledi.
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
Bursa’nın Asırlık Lezzetlerine Osmangazi’de Yolculuk Yaptılar
Oyun Yazımı Atölyesi Yeni Yazarlarını Arıyor
Başkan Savaş Kalaycı’dan Üç Aylar Mesajı
Başkan Köymen’den duayen sanatçıya ziyaret
Balçova’da Yeni Yıl Coşkusu: 10 Günlük Dev Festival Başlıyor!
Shell Türkiye, 16. Yol Emniyeti Konferansı’nda Dijital Dönüşüm ve Artan Riskler Öne Çıktı
Burhaniye’nin Tarihi, Kent Arşiviyle Geleceğe Taşınıyor
Yenişehir Belediyesinin Onur Konuğu, Prof. Dr. Ruşen Keleş oldu
AKKUYU NÜKLEER A.Ş., “Açık Kapı Günü 2025” Etkinliğinin Ev Sahipliğini Yapacak
Cem Karaca unutulmaz şarkıları ve anılarıyla hatırlandı