Başkan Duran'dan Manavgat için Yardım Çağrısı
Başkan Selvitopu İGC’yi ziyaret etti
01.08.2021 - Pazar 13:20
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi’yi ziyaret etti. 75. yılına erişen İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin kentin önemli kuruluşlarından biri olduğunu belirten Muhittin Selvitopu, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi’yi tebrik etti. Çalışma döneminde başarılar diledi.
Cumhurbaşkanlığı tarafından yayınlanan Tasarruf Tedbirleri Genelgesi’nin yerel basına etkisine de değinen Selvitopu, “Yerel yönetim olarak yerel basının yanındayız” dedi.
Bilgi sahibi olmak için başvurduğumuz ilk kaynak yerel basın diyen Muhittin Selvitopu şöyle devam etti;
“Diğer sektörlerde de olduğu gibi basın sektörü ve basın emekçileri yıllarca pek çok sorunla mücadele etti. Bunun farkındayız. Bu önlemek için yerel yönetimler olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Her zaman yanınızdayız.”
Basın Var Olmanın Temsilidir
Basının düşünce ve ifade özgürlüğü konusundaki önemini vurgulayan İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi,
“Özgür ve güçlü bir basın, düşünce ve ifade özgürlüğünün en önemli temsilidir. Dolayısıyla toplumda var olmanın temsilidir. Bizim hedefimiz sektörümüzde yaşanan sorunları geride bırakarak sektörümüzün eski itibarını kazanmak.” dedi.
Kent Bir Bütündür
İzmir’deki olanakların değerlendirilmesi gerektiğinin altını çizen İGC Başkanı Dilek Gappi,
“İzmir’in kendine has dinamikleri vardır. Basın ve yerel yönetimleriyle, diğer dinamikleriyle İzmir bir bütündür. Kentimizin gelişmesi için İzmir basınına önem vermek gerekiyor. İzmir basını her şeyden önce Hasan Tahsin gibi bir değere, güçlü bir tarihe sahiptir. Bu gücü bugün de canlı tutmak gerekiyor.” dedi.
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
Sınıfsal Gerilimlerin Mizahla Buluştuğu Başyapıt: "Figaro’nun Düğünü" Yeniden İZDOB Sahnesinde
Kardeş Kadrajlar Uluslararası Fotoğraf Yarışması’na son başvuru 8 Şubat
Maddi Durumu Yetersiz Vatandaşlara Ücretsiz Sosyal Market Desteği
Minik Arkeologlar Tarihi Osmangazi’de Keşfediyor
Sessiz pandemi: antibiyotik direnci
Yeni Bir Dönem Başlıyor, Yeni Bir Sayfa Açılıyor
İDSO DenizBank Konserleri’nde Nil Venditti ve Jess Gillam buluşması!
Erişkin Aşılamada En Güncel Yaklaşımlar!
“3+1 Zombili”ye tam not
Sömestr Menderesli Çocuklara Güzel