Hürriyet Seri İlanlarda QR Kod Dönemi
Tarama Ucu ile İstanbul’u dinlemeye hazır mısınız?
07.08.2021 - Cumartesi 09:20
Aylık dijital çizgi roman dergisi Tarama Ucu, Ağustos sayısı ile yayında!
Oğuz Aral ve Galip Tekin dosyalarından sonra Tarama Ucu dergisi “tematik” bir dosyayla okuyucular ile buluştu. Semt semt İstanbul hikayelerine yer verilen dosyada görsel bir şölen ve keyifli hikayeler yer alıyor.
Tarama Ucu’nun İstanbul Hikayeleri dosyasında Atilla Atalay Cennet Mahallesi’ni, Behiç Pek Samatya’yı, Töre Sivrioğlu İstanbul eğlencelerini, Alper Atalan “Şehrin Kısa Yolları”nı yazarken; Ergün Gündüz distopik bir İstanbul hikayesini, Şahin Erkoçak bir “Balat Hikayesi”ni, Bahadır Boysal İstanbul Cinayetleri’ni, Öğünç Ersöz “1860’lı Hikaye”yi, Cihan Ceylan ise Beykoz’lu bir hikaye çizimi ile okuyucularla buluşuyor.
Derginin Ağustos sayısında Zafer Temoçin, “Dergim Var Dünyadan Büyük” belgesel tadında çizgi romanı ile Oğuz Aral ve dönemini çizmeye devam ediyor. Sinem Keskinel’in yazdığı, Aslı Yazıcıoğlu’nun çizdiği “Halit Bey’in Eksantrik Hikayesi”, Mahir Ünsal Eriş’in yazdığı Ferit Güleç’in çizdiği “Edhem Bey”, Ender Özkahraman’nın çizdiği hikayeler üçüncü bölümleriyle devam ediyor.
Erhan Baş yine güzel bir hikaye ve çizimle, Furkan Özçoban ve Onur Karadurmuş karikatürleriyle derginin üçüncü sayısında yer alıyor.
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
Ceren Arslan ilk büyük defilesinde Özge Ulusoy ve Ivana Sert'le aynı podyumda
Gloria Hotels & Resorts’ta Sömestr Tatili Ayrıcalığı
Bakırköy Muhabbeti’nde Gündoğarken Rüzgârı
Bu koro kulakların pasını sildi
Sömestirde Maltepeli Çocuklara “Çizgi Film Tadında Tiyatro”
Kış aylarında kilo almak kolaylaşıyor!
Hamilelikte enfeksiyon riski artıyor!
İzmir Şehir Tiyatroları Sömestir Festivali başlıyor
İzmir Devlet Senfoni Orkestrası iki büyük yeteneği buluşturdu
İngiliz viyola virtüözü Timothy Ridout İDSO sahnesinde!