Anadolu Sigorta’nın “Sosyal Ağ Analizi ile Organize Suistimal Tespiti” Projesi Bir Ödül Daha Kazandı
Janssen Türkiye’nin OneHR Türkiye & Türkiye Janssen İK Lideri Sinem Atmaca Oldu
16.09.2021 - Perşembe 00:10
Dünyanın en büyük sağlık şirketlerinden biri olan Johnson & Johnson’ın ilaç grubu Janssen Türkiye’nin OneHR Türkiye & Türkiye Janssen İK liderliğine Sinem Atmaca atandı.
Yenilikçi bakış açısı ve küresel vizyonundan beslenen; hasta odaklı yaklaşımı ve çalışanlarının her alanda gelişimini destekleyen yapısıyla 22 yıldır Türkiye’de faaliyet gösteren Janssen Türkiye, Sinem Atmaca’yı OneHR Türkiye & Türkiye Janssen İK Lideri olarak liderlik ekibine dahil etti. Janssen Türkiye’de Yetenek Yönetimi, Yetenek Geliştirme, Organizasyonel Tasarım ve Değişim Yönetimi girişimlerinde İş Liderleri ile ortaklıklar kurarak, Janssen Türkiye için OneHR & ilaç stratejilerine liderlik etme konularında görev yapacak olan Atmaca Ağustos ayı itibarıyla görevine başladı.
Janssen Türkiye’de OneHR Türkiye & Türkiye Janssen İK Lideri olarak göreve başlayan Sinem Atmaca, lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi’nde tamamladı, akabinde İstanbul Teknik Üniversitesi’nden İnsan Kaynakları Yönetimi Sertifikası'nı aldı. Atmaca, Johnson & Johnson’a katılmadan önce KoçSistem, SAP Türkiye, PepsiCo ve Abbott’ta farklı İnsan Kaynakları pozisyonlarında görev yaptı. Kurumsal dönüşüm ve stratejilere liderlik etme, organizasyon içerisinde çalışan ve kültür önceliklerini hayata geçirme ve saha ekibi ile ilgili kariyer projelerinde EMEA ile ortaklık kurma konusundaki başarılarıyla tanınan Sinem Atmaca, son olarak Abbott Türkiye’de Kıdemli İnsan Kaynakları Müdürü olarak görev yapıyordu.
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
Gazeteci Korcan Karar’ın “Anıtkabir” sergisi İzmir’de açıldı
Ara tatil için adres Ormanya ve Kuzuyayla
Kocaer Çelik Zorlu Piyasa Şartlarına Rağmen Güçlü İhracat Performansıyla Satış Hacmini %23 artırdı.
Kün Restoran’da yıldızlar buluşması
Burhaniye'de Ata'ya Özel Anma Programı Gerçekleşti
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Vefatının 87. Yılında KTO Karatay Üniversitesi’nde Anıldı
Vakıf Faktoring A.Ş. 12-13-14 Kasım Tarihlerinde Halka Arz Oluyor
Başkan Çerçioğlu, Ata Tohumlarından Üretilen Fideleri Karacasu'da Vatandaşlarla Buluşturdu
Alışveriş bağımlılığını bilinçli farkındalıkla yenmek mümkün!
Keçiörenli Çocuklar Atatürk’ü Sevgi ve Saygıyla Andı