Pandemide Organ Bağışı Alarm Veriyor!
TİMUR SAVCI “Meryem’in yaptığı şımarıklıktı”
01.11.2021 - Pazartesi 10:50
Timur Savcı; “Meryem’in diziyi bırakması bana da sürpriz oldu. Bu durumlarda seri katil soğukkanlılığım var. Meryem’in abisi araya girdi, başkaları araya girmeye çalıştı ama bitti dedim. Geri dönüşü yoktu artık.”
Simge Fıstıkoğlu’nun youtube kanalında “Hayat Okulu”na bu hafta, reyting rekorları kıran dizilerin yapımcısı Yapımcı Timur Savcı konuk oldu.
Muhteşem Yüzyıl’ın başrolü Hürrem Sultan’ı canlandıran Meryem Uzerli’nin “tükenmişlik sendromuyla” aniden diziyi bırakmasını tüm ekibe karşı saygısızlık, şımarıklık olduğunu düşünen Timur Savcı, “Meryem’in diziyi bırakması bana da sürpriz oldu. Bu durumlarda seri katil soğukkanlılığım var. Meryem’in abisi araya girdi, başkaları araya girmeye çalıştı ama bitti dedim. Geri dönüşü yoktu artık” dedi.
Çocuklarıyla ilgili konuşurken göz yaşlarını tutamayan Timur Savcı’nın ortaokul çağlarında sarımsak satarak başladığı iş hayatında adım adım yükselerek bugüne gelişinin hikayesini, başarılarını, başarısızlıklarını, hayata bakışını anlattığı sohbetin tamamını, Simge Fıstıkoğlu'nun youtube kanalında “Hayat Okulu”nda izleyebilirsiniz.
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
Milas Belediyesi’nden Kadın Sağlığı İçin Önemli Çalışma
İBİ: Uzay Görevi'nin merakla beklenen fragmanı yayında!
Kronik Venöz Yetmezlik Tedavi Edilmezse Ciddi Sağlık Sorunlarına Yol Açabiliyor
Basmacıgiller İle Tanışma Vakti Geldi!
Çankaya’da 20 Kasım Çocuk Hakları Günü Etkinlikleri Sürüyor
Kadıköy’de Çocuk Hakları Şenliği
Rusya’dan Antalya’ya kültür köprüsü
Eldeki arabaya iyi bakma zamanı!
Influenza son günlerde hızla artıyor!
Kaysın Kuliyev’in Yeni Büstü Törenle Açıldı