İzmir'de parklara renk geldi
Fabrika Gibi Okul
03.01.2022 - Pazartesi 10:20
Bergama Şehit Ömer Yiğit Ulus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin Mobilya ve İç Mekan Tasarımı ve Metal Teknolojileri atölyelerinde üretilen, okul kütüphaneleri için dolaplar, raflar, masalar ve satranç masaları Menemen, Foça, Aliağa, Dikili, Bergama ve Kınık ilçelerinde bulunan 99 okula gönderildi. Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Bölüm Şefi Mustafa BAŞOĞLU ”Okulun döner sermaye işletmesince 985 bin 595 liralık bir ciro gerçekleştirildi. Yapılan ürünlerden kazanç elde eden öğrenciler hem mesleki bilgi ve becerilerini geliştirdiler hem de ailelerine destek sağladılar.
İki atölyede 40 öğrenci ve 12 öğretmenle gerçekleştirilen çalışmalarda Bergama Esnafından 424 bin 624 lira hammadde alınarak bölge ekonomisine katkı sağlandı.” dedi.
Okul Müdürü Ayhan KUZU, ev dekorasyon malzemelerinin haricinde bahçe oturma grupları ve karavan imalatı da gerçekleştiren döner sermaye işletmesinin 2022 yılından itibaren kompanzasyon pano imalatı, mobil telefonlardan ve bilgisayarlardan veri kurtarma hizmetine de başlayacağını belirtti.
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
Karşıyaka’da 1500 kişi Ata’dan Ana’ya koştu!
Yüzlerce Kişi Ata’ya Saygı İçin Koştu
Nilüferliler, Ata’yı Mysia Yolları’nda andı
Osmangazi Kitap Fuarı 8’inci Gününde de Doldu Taştı
Menderes Ata’yı Anacak
“Çocuklarla Renkli Sesler Korosu” başlıyor
Oda Orkestrası, Büyük Önder için çalacak
Doğa ve lezzet tutkunları bu turları çok sevecek
İDSO DenizBank Konserleri'nde Ulu Önder’e “Son Veda” ile saygı duruşu
Kuru domates ihracatı 100 milyon doları aştı