Nevşehir Belediyesi Genç Kızlar Voleybol Takımı İl Birincisi Oldu
Sporcularımız Bölge Şampiyonasından Madalyalar İle Döndü
17.01.2022 - Pazartesi 07:50
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün 6 sporcusu, hafta sonu gerçekleştirilen Spor Tırmanış Küçük Bölge Şampiyonası’nda elde ettikleri derecelerle Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.
Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından düzenlenen Spor Tırmanış Küçükler C-D-E Boulder Bölge Şampiyonası hafta sonu Isparta’da gerçekleştirildi.
Süleyman Demirel Üniversitesi Tırmanma Duvarı’nda yapılan şampiyonaya Nevşehir’in yanı sıra 39 ilden 79 sporcu katıldı.
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Spor Tırmanış takımı sporcularından Feyza Ercan E-Kızlar kategorisinde 3., Süleyman Durmuş E-Erkekler kategorisinde 3., Berra Ercan C-Kızlar Kategorisinde 3., Zeynep Erker ve Zeynep Aydın 5., Aysima Özdemir ise D-Kızlar kategorisinde 6. Olarak madalya kazandı.
Antrenör İrem Selen Kafası nezaretinde şampiyonada mücadele eden ve Nevşehir’e madalyalar ile dönen Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları 5-6 Mart 2022 tarihlerinde Isparta’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’nda Nevşehir’i temsil edecekler.
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
Kemer’de “Atatürk ve Cumhuriyet” konulu seminer
Başkan Dedetaş, Din Görevlileri ile Kahvaltı Programında Buluştu
Nevşehir Belediyesi’nden Üç Aylar İçin Özel Program
Beyoğlu Sineması’nda Nostaljik Durak: İETT ve Sinema Buluşması
Yeni Yıl Festivali’nde Şarkılar Bursalıların İçini Isıttı
Yeme bozuklukları tedavisinde altın standart ekip çalışması!
Kartepe’de Tiyatro Şöleni
Kent Söyleşileri’ne ünlü yazar Ayşe Kulin konuk oldu
Nilüfer’de yeni yıl coşkusu başladı
Osmangazi’de Pırasa Hasadıyla Doğallık Sofralara Taşınıyor