Bugünkü anayasaya göre Cumhurbaşkanı 3. kez aday olamaz!
EMITT Kemer Kokuyor
10.02.2022 - Perşembe 11:00
25. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve seyahat Fuarı EMITT’e katılan Kemer Belediyesi Kemer standına gelen misafirlere ardıç ve portakal çiçeği kolonyası ikram ediyor.
TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezinde düzenlenen fuarda stant açan Kemer Belediyesi, standa gelen misafirlere uzattığı ardıç ve portakal çiçeği kolonyası büyük ilgi görüyor.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, fuar alanında Kemer standını ziyaret eden misafirlere kolonya ikram ederek, Kemer hakkında bilgiler veriyor ve tanıtım broşürleri dağıtıyor.
Belediye Başkanı Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Kemer’e özgü ürünlerden üretilen kolonyalarımızı standımıza gelen misafirlerimize ikram ediyoruz. Kokusuyla ve ferahlığıyla herkesi mest ediyor. Başkan Yardımcımız Emin Gül ve meclis üyemiz Hakan Tuncer ile fuar alanındaki diğer stantları da geziyoruz. Gezdiğimiz her alanda kolonyalarımızdan ikramlarda bulunuyoruz. EMITT Fuarını Kemer kokusu sardı ve sarmaya da devam edecek.” diye konuştu.
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
Mandalinanın başkentinde festival heyecanı
Mudanya'da Zeytin Hasadı sezonu başladı
11. Geleceğin Ustaları Ödül Töreni ve Sergi Açılışı, Zeytinburnu Kültür Sanat'ta gerçekleşti!
Mehmet H. Doğan Ödülleri 9’uncu kez sahiplerini buluyor
Aristoteles’in felsefesi Pancar Deposu’nda konuşuldu
Kemeraltı’nın kent kimliğindeki rolü Kültürel Miras Söyleşileri’nde ele alındı
Karşıyaka Belediyesi’nden örnek yatırım: Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi açılıyor!
Türkiye'nin İlk Yapay Zeka Şarkıcısı AYmeRA’dan İlk Albüm: 'AYmeRA' Yayında
Türkiye’de Dijital Basın Bülteni Dağıtımına İlgi Artıyor
Türk moda endüstrisinin ürünleri Londra’da vitrine çıkacak