EİB MODEKO’nun çekim merkezi
8 Mart’ta Söz “Mekanik Tesisat Sektörünün Kadınları”nda
04.03.2022 - Cuma 12:10
Masdaf ve Mühendis ve Mimar Kadınlar Derneği (MÜKAD) işbirliği ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Ankara Hilton Hotel’de düzenlenecek “Kadınlar Günü Zirvesi”nde mekanik tesisat sektörünün mühendis kadınları, sektörde kadın olmanın avantajlarını ve dezavantajlarını paylaşacak.
Masdaf ve Mühendis ve Mimar Kadınlar Derneği (MÜKAD) ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan “Kadınlar Günü Zirvesi” 8 Mart’ta Ankara Hilton Hotel’de düzenleniyor.
“Sektörümde Kadın Olmak” temasıyla düzenlenecek “Kadınlar Günü Zirvesi”nde mekanik tesisat sektörünün mühendis kadınları, sektörde kadın olmanın avantajlarını ve dezavantajlarını paylaşacak.
MÜKAD Başkanı Züleyha Özcan’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilecek etkinliğin panelistleri arasında; T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Makine Şube Müdürü Ebru Soğancı, Terma Mühendislik Kurucu Ortağı Ayşen Hamamcıoğlu, GEN-TES Mühendislik firmasının sahibi ve TOBB Teknik Müşavirlik Meclisi Üyesi Fatma Çölaşan, Masdaf Bina Teknolojileri Ürün Yöneticisi Ezgi Baba ve Masdaf Satış Yöneticisi Vildan Çankaya yer alacak.
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
NOW, Bugünden İtibaren Disney+ Türkiye’de de Yayında!
Sompo Sigorta, 2025’te pazar payını artırarak ilk 5’te yerini pekiştirdi
Rosatom Genel Müdürü Alexey Likhachev: “Türkiye’de Bu Yıl Nükleer Enerjinin Hayata Geçirilmesi İçin Her Şeyi Yapacağız”
Aliağa Belediyesi’nden Sömestr Özel Tiyatro ve Sinema Günleri
Türkiye’den Uber Eats İngiltere’ye Üst Düzey Atama
“Akran zorbalığı çocuklar için ciddi bir risk faktörü”
‘VİCDANSIZ’ Tüm Bölümleriyle TOD’da Yayında!
İnegöl’de Genç Meddahlar Sahne Aldı
Nâzım Hikmet Doğumunun 124’üncü Yılında Osmangazi’de Anıldı
Yarıyıl tatil eğlencesi Büyükşehir’le yaşanacak