Türkiye - Kore dostluğu 580 bin fidanla kökleşti
Metruk Yapı Ve Eski Okul Binalarının Yıkımı Yapıldı
04.03.2022 - Cuma 11:50
İnegöl Belediyesi, 2 kırsal mahallede kullanılmayan ve tehlike arz eden eski okul binalarının yıkımını gerçekleştirdi. Orhaniye Mahallesinde de çöplüğe dönmüş metruk yapının yıkımı yapıldı.
Bir yandan yeni projelerle şehrin geleceğini imar eden İnegöl Belediyesi, bir yandan da yıkım çalışmalarıyla mahallelere nefes aldırıyor. Aynı zamanda kötü amaçlarla kullanılan metruk yapıları ortadan kaldırmak adına yapılan yıkım çalışmaları kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü 3 ayrı mahallede 2 eski okul binası ile bir metruk yapının yıkımını gerçekleştirdi.
Karalar ve Karakadı Mahallelerinde artık kullanılmayan eski okul binaları, mahalle sakinlerinin de talebi üzerine tehlike arz ettiği için yıkıldı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kullanılamayacak düzeyde metruk halde bulunan okul binalarının yıkımlarını kontrollü şekilde gerçekleştirdi. Orhaniye Mahallesinde ise Kurt Sokak üzerinde bulunan metruk binanın yıkımı yapıldı. İçerisi çöplüğe dönen, kimliği belirsiz kişilerin kullandığı bina yapılan çalışma ile kontrollü şekilde yıkıldı.
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
Alaçatı Ot Festivali’nin otları yıl boyu dijital tezgâhta
TAV İşletme Hizmetleri, Skytrax’te uluslararası başarı elde etti
Vücut soğukta daha fazla kalori yakıyor
Beslenmede Paradigma Değişimi!
20’li yaşlarda belirginleşiyor, kadınları etkiliyor!
Geleneksel Karagöz Oyunu Osmangazi’de Çocuklarla Hayat Buldu
TÜLOV'dan AASSM'de 25. yıl konseri
Menderes’te Çocuklar İçin Kış Kampı
Nilüfer’de sosyolojinin kurucusu Durkheim mercek altına alındı
Biyometrik sistemlerin kullanımı sayesinde yılbaşı ve takip eden günlerde çok sayıda şüpheli şahıs tespit edildi