Didim Belediyesi'nin Ramazan Eğlencesinde Çocuklar Doyasıya Eğlendi
Kemer çiçekleriyle göz kamaştıracak
13.04.2022 - Çarşamba 12:10
Antalya Büyükşehir Belediyesi turizmin göz bebeği Kemer’de sezon hazırlık çalışmalarına başladı. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri Kemer’i çiçeklerle donatırken, Bakım Onarım Şube Müdürlüğü ekipleri de süs havuzlarında temizlik çalışması yaptı.
Kemer’de turizm sezonu öncesinde Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar sürüyor. Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, turizmin gözde ilçesi Kemer’i çiçeklerle donatıyor. Kemer Atatürk ve Demokrasi Bulvarı’na ekipler tarafından 50 bin adet Petunya dikimi yapıldı. Kemer, yaz sezonunda yine çiçekleriyle göz kamaştıracak.
SÜS HAVUZLARINA TEMİZLİK
Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Bakım Onarım Şube Müdürlüğü ekipleri de turizm sezonuna hazırlık çalışmaları kapsamında Liman Caddesi üzerinde bulunan süs havuzlarında temizlik yaptı. Ekipler koku oluşmaması ve yosunlaşma olmaması için havuz temizliği kapsamında klorlama, dezenfekte ve fileleme çalışması gerçekleştirdi.
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
Müzik, Dans ve Operanın Büyüsü Şubat Ayında İzmir’de Bir Arada
Mübadelenin 103. Yılı Anısına Çelenk Bırakıldı
103 Yıldır Dinmeyen Bir Hikâye: Mübadele’nin İzleri Ayvalık’ta
Ege’nin İncisi Didim’de Kültür ve Sanat Kursları Başlıyor
Belediye Başkanımız Rasim Arı’nın Çocuklara Hediyesi
Serkan Duman ve Gökhan Duman moda sektöründe imzalarını attı
Genç gazeteci Almina Besra Babar, babasının hayatını yazdı
Wedding Style Show İzmir'de görkemli buluşma
Çaba, 'Mecnun' ile modern aşka başkaldırıyor
İBB Şehir Tiyatroları Şubat Ayında 40 Oyunu Seyirciyle Buluşturuyor