Güvenlik personeline “Göz Yaşartıcı Sprey Kullanımı” eğitimi
Gölcüklü Öğretmenlerden Çevreyi Koruyacak Eresmus Projesi
12.05.2022 - Perşembe 16:20
Gölcük İhsaniye Anadolu Lisesi öğretmenlerinin Romanya, Bulgaristan, Yunanistan ve Slovakya ülkeleri ile başlattığı ekoloji ve çevreyi koruyacak Erasmus+ projesinde çalışmalara devam ediyor.
Gölcük İhsaniye Anadolu Lisesi; Romanya, Bulgaristan, Yunanistan ve Slovakya ülkeleri ile başlattığı “Ecological and Environmental Protection Education in a European Context!” adlı ekoloji ve çevreyi koruma eğitimine yönelik Erasmus+ projesi kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Projede görevli öğretmenler; Gülden Akar, Bayram Er ve Meriç Gürler, okul müdür yardımcısı İlkay İkiz, Gölcük Belediye Ali Yıldırım Sezer’ ziyaret etti. Ziyarette okul heyeti; proje kapsamında Gölcük Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmalara yer verip, yabancı ortaklarını bu çalışmalarla bilgilendirmek istediklerini ifade ettiler.
BAŞKAN SEZER’DEN PROJE EKİBİNİ TEBRİK ETTİ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sezer, hem Gölcük hem de okul öğrencileri için önemli bir adım adan proje ekibine teşekkür ederek başarılar diledi.
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
Ölümsüz Ustalar Didim'de Anıldı
İDSO DenizBank Konserleri Şubat ayını depremzedeleri anarak karşıladı
Türkiye’de Kurumsal İletişim ve PR Yönetiminde Çok Kanallı Yaklaşım Güçleniyor
ROKETSAN, iş ortaklarıyla birlikte Suudi Arabistan’daki WDS Fuarına Çıkarma Yapıyor
Dr. Oğuzhan Akgül, KEYF TV’de Kök Hücre ve Eksozomu Anlattı
Nilüfer Halk Dansları Topluluğu'ndan 25’inci yıla özel kutlama
Bakırköy Belediye Tiyatroları'ndan 'Ay Tedirginliği' galası
Aliağa’da Türk Halk Müziği Rüzgârı Esti
Paldır Güldür Şov 8 seyirciyle buluştu
KKTC Turizm ve Başarı Ödül Töreni Girne Les Ambassadeurs Hotel’de Gerçekleşti