4 Eylül Meydanı’nda Çalışmalar Sona Yaklaştı
Ferring Türkiye’nin Genel Müdürü Cem Melih Özden Oldu
16.05.2022 - Pazartesi 10:10
Dünyanın her yerinde çocuk ve yetişkinlerin hayat kalitesini artıran özgün ilaç tedavileri geliştiren Ferring Türkiye’de; sektörün deneyimli isimlerinden Cem Melih Özden, genel müdür olarak şirketin liderliğini devraldı.
Üreme sağlığı, kadın hastalıkları ve doğum, üroloji, gastroenteroloji ve endokrinoloji alanlarında yenilikçi ürünleri tanımlama, geliştirme ve pazarlamaya yönelik araştırma odaklı bir ilaç şirketi olan Ferring Türkiye’de yeni genel müdür Cem Melih Özden oldu.
Sektördeki 15 yıllık deneyimi süresince Türkiye’nin yanı sıra, global ve bölgesel olarak farklı rollere liderlik eden Cem Melih Özden, yeni görevine Mayıs 2022 itibarıyla başladı. Özden, Ferring Türkiye Genel Müdürü olarak Türkiye organizasyonunun bölgedeki güçlü konumunu devam ettirerek organizasyonun büyüme ajandasındaki hedeflerinin hayata geçirilmesine liderlik edecek.
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
Yeniden Sinematek’te aşk ve melankoli esintisi
“MasterChef” değil, “Gonca Şef”
Hazırgiyimde Fransa Hedefi 1 Milyar Dolar: Türk Firmaları Paris Yolunda
Lokomotif Çocuk Köyü’nde yeni adres Vinsan
Kadınların Üretim Gücü Maltepe’de Sergileniyor
Türk ve İtalyan sanatçıdan Maltepeli müzikseverlere keman konseri
Kartepe’de Renkli Atölyeler
Avrupa, Ortadoğu ve Küresel Sermaye MIPIM 2026’da buluşuyor
Masum Bir Kutlamadan Etik Bir Çöküşe: “Sevgili Yelena Sergeyevna”
Üsküdar Çocuk Köyü’nde “MiniFest 3” Etkinliği Düzenlenecek