Gaziemir Park Şenlikleri’yle çocuklar doyasıya eğlendi
Gölyazı’da gökyüzü uçurtmalarla şenlendi
16.05.2022 - Pazartesi 12:20
Nilüfer 20. Uluslararası Spor Şenlikleri kapsamında düzenlenen Uçurtma Şenliği, Gölyazı’da renkli anlara sahne oldu. Büyük ilgi gören şenlikte, “En güzel”, “En yüksekte uçan” ile “En özgün” uçurtmalar ödüllendirildi.
Nilüfer Belediyesi’nin, Nilüfer Kent Konseyi iş birliğiyle Nilüfer 20. Uluslararası Spor Şenlikleri kapsamında düzenlediği Uçurtma Şenliği, büyük ilgi gördü. Gölyazı Zambaktepe’de düzenlenen ve artık geleneksel hale gelen Uçurtma Şenliğine aileleriyle katılan çocuklar güzel bir gün geçirdi.
Saadettin Gökbulut’un uçurtma atölyesi gerçekleştirdiği şenlikte çocuklar rengarenk uçurtmalarını gökyüzünde uçurmanın mutluluğunu yaşadı.
Uçurtma Şenliği’ne Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Özer, Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Neslihan Binbaş ile çok sayıda aile çocuklarıyla katıldı.
Başkan Turgay Erdem de çocuklarla birlikte uçurtma uçurmanın keyfini yaşadı.
Büyük ilgi gören Uçurtma Şenliği’ne katılanlar uçurtmalarıyla dereceye girme heyecanı yaşadı. Jüri, uçurtmalar arasından “En güzel”, “En yüksekte uçan” ile “En özgün” uçurtmaları belirledi. Şenlikte en güzel uçurtmanın sahibi Derin-Eylül Dinçer kardeşler olurken ikinci Murat Pehlivan, üçüncü Sıraç Uysal ve dördüncü de Serdar Aygud oldu. Dereceye girenlere ödüllerini Başkan Turgay Erdem verdi. Başkan Erdem etkinliğe katılanlara da teşekkür ederek yaz boyunca böyle şenliklerde güzel ortamlarda buluşmak dilediğinde bulundu.
Uçurtma Şenliği’nde, öykülerinde uçurtmayı bir çok kez konu eden Yılın Yazarı Sait Faik de anılarak, uçurtmalarla ona Gölyazı’dan selam yollandı.
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
‘İnanç Sıçrayışları, Yazgı Yığınları’ sergisi 18. İstanbul Bienali Paralel Etkinlikleri kapsamında devam ediyor
Oyuncaklar Geri Döndü: Bu Kez Teknolojiyle Buluşuyorlar
SİA’da “Selçuklu Şehirleri Keşif Programı” İlgi Gördü
İstanbul’un Güvenilir ve Modern Alışveriş Noktası: erotikshop.com.tr
İnegöl Belediyesi’nden Dünya Diyabet Gününe Özel Seminer
Macar yetkililerden alınan izin, santral inşasında yeni bir aşamanın önünü açıyor
Borusan Grubu Yönetiminde Bayrak Değişimi
Narlıdere’de Esnafın İhtiyaçları Yerinde Tespit Ediliyor
Nevşehir ve Pforzheim Kardeşliğinde 25. Yıla Özel Kültürel Buluşma
Diyabet Haftasına Özel Farkındalık Semineri