İngiltere’den Gelen Öğrenciler İnegöl’e Hayran Kaldı
Gönüllü öğrencilerden Kavacık'ta anlamlı proje
20.05.2022 - Cuma 09:10
Gönüllü öğrenciler, Karabağlar Belediyesi'nin desteğiyle Kavacık İlkokulu'nda kütüphane düzenlemesi ve duvar renklendirmesi gerçekleştiriyor. “Renkli Hayaller Projesi” kapsamında köyde bulunan İzmir Demokrasi Çok Topluluğu'na üye gönüllü öğrenciler, depo olarak kullanılan eski bir binayı kütüphaneye dönüştürüyor. Ayrıca okulun dış duvarlarının boya badanasını yapan öğrenciler, dış duvarı kalem deseniyle renklendirdiler.
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da Kavacık'a giderek, hem üniversite öğrencileri hem de ilkokulda öğrenim gören çocuklarla, aileleriyle ve okul yöneticileriyle buluştu. Başkan Selvitopu'nu yakın ilgiyle karşılayan köy çocukları, başkana yöreye özgü mis kokulu güllerden armağan ederek birlikte anı fotoğrafı çektirdi. Başkan Selvitopu da miniklerle ayrı ayrı ilgilenerek, armağanları için onlara teşekkür etti.
Okul Müdürü İsmail Kılıç ve öğretmenlerin teşekkür plaketi verdiği Başkan Selvitopu, üniversite öğrencilerine kolaylıklar diledi. Karabağlar Belediyesi olarak eğitimi, kırsal kalkınmayı desteklemeye devam edeceklerini vurgulayan Başkan Selvitopu, “Burada, Renkli Hayaller Projesi'ni gerçekleştiren öğrencilere, malzeme ve ulaşım desteği sağladık. Onlar da okulda öğrenim gören kardeşleriyle birlikte örnek bir çalışma yapıyorlar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
Nazım Hikmet Bornova’da barış, özgürlük ve umutla anıldı
Psikiyatrik ilaçlar, hastanın yaşam tarzı ve ihtiyacına göre belirleniyor!
Netflix, Masumiyet Müzesi’nin Resmi Fragmanını Paylaştı
İnegöl’de Sömestir Tatili Sanatla Renklendi
PKOS’ta gizli tehlike: İnsülin direnci!
Kendine Güvenen Sesler Güzelbahçe Sağlıklı Yaş Alma Merkezi’nde Yankılandı
Didim’de Üreticilere Yönelik Bilinçli Üretim Eğitimleri Başlıyor
‘Büyük Kediler Dünyası’, 1 Şubat Pazar 20.00’de National Geographic WILD Ekranlarında!
Turizm İstatistikleri, IV. Çeyrek: Ekim-Aralık ve Yıllık, 2025
550 anne ve bebeğin hayatına dokunan ‘Yaşama İlk Adım Projesi’ 4. yılına başladı