Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç İKÇÜ’de
Karabağlar Belediyesi kadrolu işçilerinin TİS sevinci
04.06.2022 - Cumartesi 07:40
Karabağlar Belediyesi'nde kadrolu işçi olarak çalışan 69 kişiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikası'nın (SODEMSEN) Genel Sekreteri Cahit Korkmaz ve Belediye İş İzmir 4 No’lu Şube Başkanı Ayhan Doğan arasında törenle imzalandı.
Karabağlar Belediyesi Başkanlık Makamı'ndaki imza törenine, Karabağlar Belediyesi'nin üyesi olduğu SODEMSEN'in Hukuk Müşaviri Hüseyin Can Güner, Karabağlar Belediye Başkan Yardımcısı Aykut Kolatar ve Belediye İş şube yöneticileri de katıldı.
Başkan Selvitopu, sözleşmenin hayırlı olmasını dileyerek, “Göreve geldiğimizden bu yana emekten, alınterinden yana olduk. Çalışanlarımızın hak ve hukukunu gözetmeye dikkat ettik. Bunu yaparkan Karabağlar'da yaşayan 500 bin insanımızın çıkarlarını düşünmeye ve bize emanet edilen bütçeyi doğru kullanmaya da özen gösterdik. Karabağlar Belediyesi bugün gelir gider bütçe dengesini sağlamış, kendi ayakları üzerinde durabilen istikrarlı bir yerel yönetim haline geldi. Daha iyiye gitmesi için de tüm yol arkadaşlarımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Toplu iş sözleşmesinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
SODEMSEN Genel Sekreteri Korkmaz ve Şube Başkanı Doğan da hayırlı olmasını dileyerek, Başkan Selvitopu'yla birlikte sözleşmeye imza attı.
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
Burhaniye Belediyesi’nden Gülşah Durbay Anısına Lokma Hayrı
Oyun Yazımı Atölyesi Yazar, Yönetmen ve Oyuncu Murat Mahmutyazıcıoğlu’nun Atölyesiyle Başladı
Başkan Altay: “Tarihin Tozlu Sayfalarını Kim Açarsa Konya’nın Hatay’da Yaptıklarını ve Habib-İ Neccar Camii’nin Restorasyonunu Görecek”
Sarıkamış Şehitleri Dualarla Anıldı
Altın Yıllar Yaşam Merkezi’nde ‘Birlikte Güzel Yaş Almak’ semineri
Yeni Yıl Festivali’nde Akustik Rüzgarı
İBB Şehir Tiyatroları’nda Bu Hafta (24-28 Aralık 2025)
Prof. Dr. Nevzat Tarhan: “Yapay zeka yankı odası etkisi yapar”
Psikoterapi ve nörobiyolojide yenilikçi yaklaşım: Beyin parlatma!
Kubilay ve devrim şehitleri 95’inci kez anılacak