Kemer Belediyesi İlçe Genelindeki Bozuk Yolların Tamirini Yapıyor
Engelli Bireyin Zabıta Hayali Gerçek Oldu
10.08.2022 - Çarşamba 06:30
Tek hayali zabıta olmak olan engelli birey Barış Yıldırım, İnegöl Belediyesi’nde Zabıta birimini ziyaret etti. Doğum günü olması nedeniyle kendisi için pasta kesilen engelli genç, hediye edilen zabıta üniformasını da giyerek ekiplerle birlikte devriyeye çıktı. Hayallerini gerçekleştiren Barış Yıldırım, kendisiyle yakından ilgilenen ekiplere teşekkür etti.
İnegöl’de ikamet eden engelli birey Barış Yıldırım (30), hayalindeki meslek olan zabıtalığı deneyimlemek adına 153 hatları üzerinden İnegöl Belediyesine ulaştı. Zabıta olmayı hayal ettiğini, aynı zamanda kendisinin doğum günü olduğunu ifade eden engelli gencin hayalleri, İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirildi.
ZABITA EKİPLERİNDEN SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI
153 hatları üzerinden İnegöl Belediyesi’ne ulaşan Barış Yıldırım’ı, yetkililer İnegöl Belediyesi’ne davet etti. Zabıta Müdürlüğünü ziyaret eden Barış Yıldırım, burada Zabıta Müdürü Bilal Aktürk ve zabıta ekipleriyle buluştu. Barış Yıldırım için ziyaret sırasında sürpriz bir doğum günü kutlaması da gerçekleştirilirken, hediye olarak da zabıta üniforması verildi.
HAYALİ GERÇEK OLDU
Doğum günü pastasını kestikten sonra engelli genç, zabıta ekipleriyle birlikte devriyeye çıktı. Trafik zabıtalarıyla ana arterlerde devriye atan Barış Yıldırım, hayalindeki işi bir günlüğüne de olsa yapma imkanı buldu. Yıldırım, bir günlük zabıta deneyimi sonrası yaptığı konuşmada kendisine bu imkanı tanıyan Belediye Başkanı Alper Taban’a ve Zabıta Müdürlüğü personeline teşekkür etti.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Bursa’nın Asırlık Lezzetlerine Osmangazi’de Yolculuk Yaptılar
Oyun Yazımı Atölyesi Yeni Yazarlarını Arıyor
Başkan Savaş Kalaycı’dan Üç Aylar Mesajı
Başkan Köymen’den duayen sanatçıya ziyaret
Balçova’da Yeni Yıl Coşkusu: 10 Günlük Dev Festival Başlıyor!
Shell Türkiye, 16. Yol Emniyeti Konferansı’nda Dijital Dönüşüm ve Artan Riskler Öne Çıktı
Burhaniye’nin Tarihi, Kent Arşiviyle Geleceğe Taşınıyor
Yenişehir Belediyesinin Onur Konuğu, Prof. Dr. Ruşen Keleş oldu
AKKUYU NÜKLEER A.Ş., “Açık Kapı Günü 2025” Etkinliğinin Ev Sahipliğini Yapacak
Cem Karaca unutulmaz şarkıları ve anılarıyla hatırlandı