Tüyap, ikinci yarıya Eskişehir Tarım Fuarı ile başlıyor
Doğtaş’ta Üst Düzey Atama
05.09.2022 - Pazartesi 12:20
Doğtaş bünyesinde uzun seneler farklı pozisyonlarda görev yapan Cihan Engin Pusuluk ‘Satış ve Ticari Pazarlama Direktörü’ pozisyonuna atandı.
Doğtaş’ın yeni Satış ve Ticari Direktörü Cihan Engin Pusuluk olarak belirlendi. Çalışma hayatına 2013 Kasım ayında başlayan Pusuluk, 2019 yılına kadar iş geliştirme ve e-ticaret alanında deneyim kazandı. 2019 – 2022 yılları arasında Doğtaş’ta Satış ve Ticari Pazarlama Müdürü olarak çalıştı. Temmuz ayı itibariyle ise Doğtaş bünyesinde Satış ve Ticari Pazarlama Direktörü olarak yer almayadevam ediyor.
Bugüne kadar Doğtaş’ta birçok başarılı projeye imza atan Pusuluk, yeni görevi kapsamında Türkiye’deki bayi ve mağazacılık satış ağının yapılandırılması, genişletilmesi, şirketin gelecek hedefleri doğrultusunda inşa edilmesi süreçlerini yönetecek.
Pusuluk, “Pazarlama ve Marka Yönetimi” ve “İnsan Kaynakları Yönetimi” alanlarında yüksek lisans derecesine sahip.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Ünlü Televizyoncu Adil Palta’nın Acı Günü
Kardan Adam Eğlencesinde Hem Eğlendik Hem Isındık
Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi 2025’te Ziyaretçi Rekoru Kırdı
Lahana turşusu tok tutuyor!
Anoreksiya: Zayıflık takıntısı hayatı tehdit ediyor!
Bornova Kent Söyleşileri devam ediyor
Çankaya Ocak Ayında Kültür Sanatla Isınacak
İzmir’in projeleri için 21 milyar liranın üzerinde yatırım yapıldı
Nevşehir Belediyesi “Kardan Adam Eğlencesi” Düzenleyecek
Büyükakın: “Şehrin kalbinde bir kültür alanı oluştu”