Oyun keyfini vivo Y21’de yaşayın
Muğla Büyükşehir Belediyesince Düzenlenen Hareketlilik Haftası Sona Erdi
22.09.2022 - Perşembe 10:10
Avrupa Hareketlilik Haftası (AHH) Muğla’da Büyükşehir Belediyesi tarafından değişik etkinliklerle kutlandı.
Ulusal koordinatörlüğü, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından yürütülen Avrupa Hareketlilik Haftası (AHH), Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından hafta boyunca değişik etkinliklerle kutlandı.
Bu yılki teması "Çeşitlendir ve Devam Et" olarak belirlenen Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında; Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Biz Bir Aileyiz, Birlikte Hareket Ederiz’, ‘Sokak Bizim’, ‘Bisikletli Yaşam’, ‘Araçsız Gün’, etkinlikleri gerçekleştirildi. Yapılan aktiviteler ile sağlıklı yaşamda hareketin önemine dikkat çekildi.
Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Avrupa Hareketlik Haftası etkinleri çerçevesinde 16 Eylül Cuma günü Menteşe’de saat 09.00’da sağlıklı ve güvenli spor yapma etkinliği düzenlendi. 17 Eylül Cumartesi günü 16.00 ile 18.00 saatleri arasında sokak bizim etkinliği gerçekleştirildi. 18 Eylül Pazar günü ise 16.00-18.00 saatleri arasında Menteşe Kışla Parkında Mor Pedal ile Bisikletli Yaşam Etkinliği düzenlendi. Etkinlikler 22 Eylül Perşembe günü araçsız gün etkinliği ile sona erdi.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Bursa’nın Asırlık Lezzetlerine Osmangazi’de Yolculuk Yaptılar
Oyun Yazımı Atölyesi Yeni Yazarlarını Arıyor
Başkan Savaş Kalaycı’dan Üç Aylar Mesajı
Başkan Köymen’den duayen sanatçıya ziyaret
Balçova’da Yeni Yıl Coşkusu: 10 Günlük Dev Festival Başlıyor!
Shell Türkiye, 16. Yol Emniyeti Konferansı’nda Dijital Dönüşüm ve Artan Riskler Öne Çıktı
Burhaniye’nin Tarihi, Kent Arşiviyle Geleceğe Taşınıyor
Yenişehir Belediyesinin Onur Konuğu, Prof. Dr. Ruşen Keleş oldu
AKKUYU NÜKLEER A.Ş., “Açık Kapı Günü 2025” Etkinliğinin Ev Sahipliğini Yapacak
Cem Karaca unutulmaz şarkıları ve anılarıyla hatırlandı