CHP’li belediye başkanları iklim kriziyle mücadelelerini anlattı
Başkan Böcek Korkuteli'nde
28.09.2022 - Çarşamba 18:10
“Yaş Meyve Sebze Kurutma Tesisi 200 kişiye istihdam sağlayacak”
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Korkuteli’ne 50 milyon liralık yatırımla kazandıracakları Yaş Meyve Sebze Kurutma Entegre Tesisi’nin 1 ay içinde temelini atacaklarını belirterek, 6 ayda tamamlanacak tesisin 200’e yakın kişinin istihdamını sağlayacağını söyledi.
CHP Korkuteli İlçe Başkanlığı Binası açılış törenine katılmak için Korkuteli’ne giden
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, vatandaşlarla bir araya geldi. Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Başkan Böcek, Korkuteli’nin Bozova Mahallesi’nde 50 milyon liralık yatırımla Yaş Meyve Sebze Kurutma Entegre Tesisi kurulacaklarını belirterek, tesisin önümüzdeki ay temelini atmayı ve 6 ayda tamamlamayı planladıklarını söyledi.
200 KİŞİYE İSTİHDAM
Antalya Büyükşehir Belediyesi şirketi EKDAĞ A.Ş. tarafından yapılacak tesisin üreticinin desteklenmesi ve ürünlerin değerlendirilmesi anlamında büyük önem taşıdığını ifade eden Başkan Muhittin Böcek, projede 200’e yakın kişinin istihdam edileceği müjdesini verdi.
SÖZLERİMİZİ YERİNE GETİRİYORUZ
Seçim öncesi verdiği sözleri fazlasıyla yerine getirmekte olduğunu ifade eden Başkan Böcek, “Muhtarlarımızın talepleri olan mezarlık yerleriyle ilgili ihalemizi tamamladık. Yazır’da çok amaçlı salonun ihalesini bitirdik, gereğini yapıyoruz. Kırsal mahalle yollarımızı asfaltlıyoruz. Çiftçimize tohumdan, fidana her türlü desteği sağlıyoruz. Enerji çiftçimiz için büyük maliyet. Sulama kooperatiflerin enerji giderinin yüzde 70’ini karşılıyoruz. Süt tankı, hamur yoğurma, pekmez sıkma, ceviz ayıklama makinası desteği yapıyoruz. Korkuteli’ndeki kadın kooperatiflerine destek veriyoruz” dedi.
Başkan Muhittin Böcek, Korkuteli’nde kreş açmak için yer baktıklarını da belirterek, uygun yer bulunur bulunmaz ilçeye kreş kazandıracaklarını kaydetti.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
‘Miras Değil Mübarek’ Tiyatro Oyunu İkinci Gösterimiyle Büyük Beğeni Topladı
IF Wedding Fashion İzmir 20 Ocak’ta kapılarını açıyor
İki piyano, iki kültür: AASSM’de duygusal konser
Çocuk Eğitim Merkezi öğrencilerinden Sanatsal Yolculuk sergisi
Evrensel Çocuk Merkezi yarıyıl tatilinde çocukları bekliyor!
Kartepe’de Yarıyıl Tatili Etkinlikleri Başladı
Üçay Mühendislik’in halka arzında 14,6 kat ile rekor talep
Yeni yılın ilk blues konseri Körfez’de
Şehir Tiyatroları'na İnegöl'de alkış yağmuru
Türkiye’deki Mülteci ve Yerel Kadın Girişimcilerin Ekonomik Hayata, Katılımının Artırılması Amacıyla Gerçekleştirilen Projede 465 Kadına Ulaşıldı.