Yeşilova-Solaklar Köprülü Kavşağı ihaleye çıkıyor
Başkan Öztürk Kültür Gezilerimize Konya İle Başladık
05.10.2022 - Çarşamba 10:31
Ilgaz Belediyesi tarafından organize edilen Kültür Gezileri kapsamında ilçedeki bayanların günübirlik Konya’ya gönderildiği “Ilgaz Belediyesi Konya Gezisi” tamamlandı.
Konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulunan Belediye Başkanı Mehmed Öztürk yaptığı açıklamada şu ifadelerde bulundu:
“İlçemizde kısıtlı imkanlar sebebiyle ülkemizin kültürünü, önemli şehir ve şahsiyetlerini, manevi önderlerini tanıma, değişik illeri ziyaret etme imkanı bulamayan hanım kardeşlerimiz için Kültür Gezilerimize Konya ile başladık.
Konya’ya ilk olarak ilçemizde ikamet eden hanım kardeşlerimizi gönderdik. Akabinde ilçemize bağlı köy muhtarları ile iletişime geçerek, köylerimizde ikamet eden hanım kardeşlerimiz için de otobüsler kaldırdık. Gezilerimize profesyonel rehber, üç öğün yemek ve müze giriş ücretlerini de dahil ettik.
16 otobüs ve toplamda 736 hanım kardeşimiz Konya ilini görüp Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî’nin manevi huzurunda bulundular.
Konya’yı, Meram Bağları’nı, Tavus Baba Türbesi’ni, Mevlâna Müzesi’ni, Alaeddin Cami ve Tepesi’ni, Şems-i Tebrizi Camii ve Türbesini, Konya Kapalı Çarşı’yı uzman rehber eşliğinde gezen hanım kardeşlerimize, gezilerimize gösterdikleri ilgi için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Kültür gezilerimize planlamasını yaptığımız İstanbul ve Ayasofya turu ile devam edeceğiz inşallah. Yeni gezilerimizden haberdar olmak ve katılım sağlamak için sosyal medya hesaplarımız ile belediyemizin yapacağı duyuruları takip edebilirsiniz.” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Nevşehir Belediyesi Sinema Etkinliği Düzenledi
Kemer’de yılbaşı etkinlikleri
Geçmişin izleri sanatla buluşturuldu
Üsküdar’da "İsmet İnönü’yü Üç Kuşak İnönü Ailesi Anlatıyor" Paneli Gerçekleşti
Büyükakın’dan Aşık Veysel Anı Evi müjdesi
Osmangazi’de Çizik Grubu Festivale Renk Kattı
Zihni besinler değil, alışkanlıklar güçlendiriyor!
Büyükşehir ödünç kitap sistemiyle okuma kültürünü geliştiriyor
Yenişehir’de “Yeni Bir Şehir Kurmak” Söyleşisi
Nilüfer’de yaşlılar yeni yılı coşkuyla karşıladı