Keçiören Belediyesinden Spora 21 Milyon TL’lik Devasa Yatırım
Bayraklı’dan spora davet
14.10.2022 - Cuma 09:00
Bayraklı Belediyesi tarafından baştan sona yenilenerek halkın hizmetine sunulan Mansuroğlu Mahallesi’ndeki kültür merkezi, yeni dönemde de kültürel ve sportif faaliyetlerin adresi olacak! Spor İşleri Müdürlüğü tarafından 6 branşta verilecek eğitimlerde yüzlerce sporsever bir araya gelecek. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Tüm halkımızı ücretsiz kurslarımıza bekliyoruz” dedi.
6 BRANŞTA SPOR KURSU
Her yıl binlerce kişiye ücretsiz spor kursu veren Bayraklı Belediyesi, Mansuroğlu Mahallesi’nde baştan sona yenilediği komplekste, yetişkinlere yönelik spor kurslarını yeniden başlatacak. Spor İşleri Müdürlüğü’ne bağlı uzman eğiticiler tarafından verilecek olan aerobik, pilates, zumba, jimnastik, bale ve yoga eğitimlerinde, 7’den 70’e tüm sporseverler bir araya gelecek. Ücretsiz kurslar için kayıt dönemi başlarken, detaylı bilgi 371 23 00 numaralı telefondan alınabilecek.
HERKES İÇİN SPOR
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Her yıl farklı branşlarda sürdürdüğümüz spor kurslarımız, bu dönem de artarak devam edecek. Vatandaşlarımıza sağlıklı yaşamın kapılarını aralayacak olan ücretsiz kurslarımıza tüm Bayraklılıları davet ediyoruz” dedi.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Paldır Güldür Şov 8 seyirciyle buluştu
KKTC Turizm ve Başarı Ödül Töreni Girne Les Ambassadeurs Hotel’de Gerçekleşti
KKTC Turizm ve Başarı Ödül Töreni Girne Les Ambassadeurs Hotel’de Gerçekleşti
Blues on Blues dördüncü kez Bergama Vapuru’nda
Mobilya Eko-Tasarım Çalıştayı’nda bir taşla 4 kuş vurdular
Mobilya Eko-Tasarım Çalıştayı’nda bir taşla 4 kuş vurdular
Marble İzmir 2026 için hazırlıklar sürüyor
Marble İzmir 2026 için hazırlıklar sürüyor
Maltepe Belediyesi’nden Kadın Odaklı Anlamlı Sergi
Kadın Tarihi Maltepe’de Dile Geldi