Özel öğrenciler yemek yarışmasında hünerlerini sergiledi
EÜ iş birliğinde “Kültürel Bilişim, İletişim ve Medya Çalışmalar Konferansı” 25 Ekim’de başlayacak
23.10.2022 - Pazar 09:00
Ege Üniversitesi (EÜ) İletişim Fakültesi, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) İletişim Fakültesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Eğitim Bilimleri Enstitüsü iş birliğinde “6. Kültürel Bilişim, İletişim ve Medya Çalışmalar Konferansı” düzenlenecek. Etkinlik, 25-26 Ekim tarihleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek.
Bu yıl altıncısı yapılacak olan ve 52 sunumun yer alacağı Konferans, 10 oturum halinde gerçekleştirilecek. Etkinliğe alanında uzman 10 iletişim akademisyeni moderatörlük yapacak. Açılış oturumuna konuşmacı olarak Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Cengiz Anık, Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ve Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Aysel Çetinkaya katılacak. Konferansta akademisyenler ve alanında uzman kişiler tarafından iletişim, gazetecilik, reklamcılık ve halkla ilişkiler, radyo, sinema, film incelemeleri, geleneksel medya ve yeni medya, sosyal medya uygulamaları, Metaverse kavramı ile uzaktan eğitim gibi alanlarda sunumlar yapılacak.
Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilgehan Gültekin; Aydın Adnan Menderes Üniversitesi İletişim Fakültesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Bilimler Enstitüsü olarak örnek bir akademik iş birliğine imza attıklarını ve konferansın kültür, bilişim, iletişim, medya çalışmaları yapan akademisyenlere ilham verecek bir içeriğe sahip olduğunu kaydetti.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Nazım Hikmet Bornova’da barış, özgürlük ve umutla anıldı
Psikiyatrik ilaçlar, hastanın yaşam tarzı ve ihtiyacına göre belirleniyor!
Netflix, Masumiyet Müzesi’nin Resmi Fragmanını Paylaştı
İnegöl’de Sömestir Tatili Sanatla Renklendi
PKOS’ta gizli tehlike: İnsülin direnci!
Kendine Güvenen Sesler Güzelbahçe Sağlıklı Yaş Alma Merkezi’nde Yankılandı
Didim’de Üreticilere Yönelik Bilinçli Üretim Eğitimleri Başlıyor
‘Büyük Kediler Dünyası’, 1 Şubat Pazar 20.00’de National Geographic WILD Ekranlarında!
Turizm İstatistikleri, IV. Çeyrek: Ekim-Aralık ve Yıllık, 2025
550 anne ve bebeğin hayatına dokunan ‘Yaşama İlk Adım Projesi’ 4. yılına başladı