MediaMarkt Startup Challenge’da 53 ülkeden girişim değerlendirilecek
Selçuk Üniversitesi Moda Tasarım Bölümü Öğrencileri Kermes Açıyor
23.10.2022 - Pazar 09:01
Gelirinin Selçuk Üniversitesi’nde öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere harcanacağı kermes 27 Ekim Perşembe günü saat: 10:00 da açılacak.
Selçuk Üniversitesi Moda Tasarım bölümü öğrencilerinin üretmiş oldukları ürünlerin satışa sunulacağı kermeste, ayrıca geri dönüşüme katkıda bulunmak için; kullanılmış veya az kullanılmış kıyafet, takı, aksesuar, çanta, şapka, ayakkabı, ev dekor ürünleri, kitap vb. eşyalar da satışa sunulacak.
Konu ile ilgili açıklama yapan Selçuk Üniversitesi Moda Tasarımı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Şerife Yıldız; “Öğrencilerimizin tasarımını yaparak atölyelerimizde üretilmiş olan ürünlerin tanıtım ve satışının yapılacağı kermesimiz ile hayırseverlerin bağışlarıyla toplanan ikinci el ürünlerin satışının yapılacağı ve Selçuk Üniversitesinde öğrenim gören öğrencilere burs olarak harcanacak kermesimize tüm halkımızı bekliyoruz.” Dedi.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
İBB Şehir Tiyatroları Şubat Ayında 40 Oyunu Seyirciyle Buluşturuyor
4. Yenişehir Çocuk Oyunları Festivali Yarıyıl Tatiline Renk Kattı
Küresel ölçekte ticari iflasların 2026 yılında yüzde 2,8 artması bekleniyor
Büyükşehir’den kırsal mahalle yollarına 759 milyar 505 milyon TL yatırım
“Kopuş” Sanatseverlerle Buluştu
Polisiye Edebiyatın Sırları TESAK’ta Konuşulacak
Nazım Hikmet Bornova’da barış, özgürlük ve umutla anıldı
Psikiyatrik ilaçlar, hastanın yaşam tarzı ve ihtiyacına göre belirleniyor!
Netflix, Masumiyet Müzesi’nin Resmi Fragmanını Paylaştı
İnegöl’de Sömestir Tatili Sanatla Renklendi