Elmalı’da kadın çiftçilere eğitim verildi
Ali Çetinkaya Yayalaştırma Projesi İhaleye Çıkıyor
02.12.2022 - Cuma 09:21
Ali Çetinkaya Yayalaştırma Projesi’nin ihalesi 6 Aralık’ta yapılacak.
Burhaniye Belediyesi tarafından projelendirilen Ali Çetinkaya Yayalaştırma Projesi ihale aşamasına geldi. 6 Aralık 2022 Salı günü saat 11.00’da ihaleye çıkacak olan Proje, ihale öncesi Aralık ayı Belediye meclisi ilk oturum görüşmelerinde meclis üyelerine tanıtıldı.
Kocacami mahallesine bağlı Cumhuriyet meydanından başlayarak eski hastane önüne kadar olan alanda, 2 etap olarak yapılacak Ali Çetinkaya Yayalaştırma projesinin ilk etabını yol, altyapı, peyzaj, donatı alanları ve ışıklandırma sistemleri oluştururken, projenin 2. etabında ise dükkan cephe güneşlikleriyle tabelalarının yapımları gerçekleştirilecek.
6 Aralık’ta ilk etabın ihaleye çıkacağı ve ihale sonrası yer tesliminden sonra, 120 gün içerisinde tamamlanacak olan ilk etap yayalaştırma projesi, ortalama 250 metre ana cadde ve 200 metre de caddeye bağlı Mithat Paşa, Şevket Hoca ve pasaj sokaklarını kapsayacak.
12 metre eninde toplamda yaklaşık 450 metre uzunluğunda gerçekleşecek projenin iki etabı da tamamlandığında, tek tip dükkan cepheleri, tabela ve tenteleriyle bölgede farklılık yaratacak. İçerisinde donatı alanları, ışıklandırma, engellilere de uygun yürüme ve oturma alanları, peyzaj ve heykellerin bulunacağı proje, Burhaniye’yi modern bir görünüme kavuşturacak.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Prof. Dr. Nevzat Tarhan: “Yapay zeka yankı odası etkisi yapar”
Psikoterapi ve nörobiyolojide yenilikçi yaklaşım: Beyin parlatma!
Kubilay ve devrim şehitleri 95’inci kez anılacak
Küçükçekmeceli Gençler, En Uzun Gece’de Buluştu
Büyükşehir, en güzel şarkılarla 2025’i uğurladı
Milli Şair Vefatının 89. Yılında Gölcük’te Anılacak
Belediye Başkanı Nergiz Karaağaçlı Öztürk Kooperatif Başkanları ve Temsilcileriyle Bir Araya Geldi
Kalbin sinsi düşmanı kötü kolesterol
Karabağlar’da Umut Dolu 2026’ya Merhaba
Kartepe’de Neşe ve Cesaret Dolu Tiyatro