Nazım Hikmet ile Yannis Ritsos İzmir'de şiir ve şarkılarla anıldı
Nilüfer Belediye FSK ikinci yarıya hazır
16.01.2023 - Pazartesi 08:50
Bölgesel Amatör Lig (BAL Ligi) 14. Grupta mücadele eden Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü ligin ikinci yarısına hazırlık maçlarıyla hazırlanıyor.
Devre arasını günde çift idmanla yaparak geçiren Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü oynadığı 2 hazırlık maçından da galip ayrılarak, ikinci yarı öncesi hazır bir görüntü sergiledi. Mavi yeşil beyazlılar, hazırlık maçı yaptığı Gönen Belediyespor’u 1-0, Kütahya Akıncılarspor’u da 4-1 mağlup etti.
Nilüfer Belediye FSK, Kütahya ekibini İbrahim Yazıcı Stadyumu’nda ağırladı. Karşılaşmaya baskılı bir oyunla başlayan Mavi yeşil beyazlılar, 2 dakikada ceza yayı üzerinde serbest vuruş kazandı. Takım kaptanı Veli, kazanılan serbest vuruşu sert bir şutla ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Atak futbolunu sürdüren Nilüferli futbolcular 9 ve 35 dakikalarda Mustafa Aköz’ün ayağından 2 gol buldu. Konuk takım da 40 dakikada kazandığı penaltıyı gole çevirince ilk yarı 3-1 Nilüfer Belediye FSK üstünlüğü ile sona erdi. Orta alan mücadelesinde geçen ikinci yarıda Nilüfer Belediye FSK 65. dakikada Gökhan’ın ayağından bir gol daha buldu ve maçtan 4-1 galip ayrıldı.
Nilüfer Belediye FSK, ligin ikinci yarısına 29 Ocak 2023 tarihinde kendi evinde oynayacağı Feriköyspor maçı ile başlayacak.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Nevşehir Belediyesi’nden Üç Aylar İçin Özel Program
Beyoğlu Sineması’nda Nostaljik Durak: İETT ve Sinema Buluşması
Yeni Yıl Festivali’nde Şarkılar Bursalıların İçini Isıttı
Yeme bozuklukları tedavisinde altın standart ekip çalışması!
Kartepe’de Tiyatro Şöleni
Kent Söyleşileri’ne ünlü yazar Ayşe Kulin konuk oldu
Nilüfer’de yeni yıl coşkusu başladı
Osmangazi’de Pırasa Hasadıyla Doğallık Sofralara Taşınıyor
Kültürel Dönüşüm Derneği’nden Kültürel Hafızaya Bir Belgesel: Women In Bloom Lansmanı Çırağan Sarayı'nda Gerçekleşti
İDSO DenizBank Konserleri’nde İsmet İnönü’ye müzikal selam