18. Burhaniye Hasat Festivali Başladı
Beylikdüzü'nde Yarıyıl Şenliği Coşkulu Başladı
21.01.2023 - Cumartesi 17:20
Beylikdüzü Belediyesi’nin ara tatile giren çocuklar için hazırladığı Yarıyıl Şenliği başladı. Birbirinden eğlenceli ve öğretici oyun ve atölyelerin olduğu şenliklere katılarak çocukların mutluluklarına ortak olan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Çocukları çok seviyorum. Onlar için çalışan bir belediye başkanı olmaya söz vermiştim. Çocuklar için çalışmaya devam edeceğim” diye konuştu.
Beylikdüzü Belediyesi’nin 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının ilk yarısını tamamlayan öğrenciler için hazırladığı Yarıyıl Şenliği başladı. Renkli görüntülerin yaşandığı şenliğe gelen çocuklar keyifli anlar yaşadı.
Atölye çalışmalarından sinema ve tiyatro gösterimlerine kadar birçok etkinliğin ücretsiz olarak sunulduğu şenliğe karneleriyle gelen öğrencilere kitap hediye edildi. Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi, Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi, Özgecan Aslan Kültür Merkezi, Beylikdüzü Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi ve Galeri Beylikdüzü olmak üzere 5 ayrı merkezde gerçekleşen etkinliklerde çocuklar, yaratıcı drama, mandala boyama, maske boyama, ritim atölyesi, animasyon gösterimi, tiyatro ve Planetaryum Uzay Sinema Çadırı ile yarıyıl tatilinin ilk gününü eğlenip öğrenerek geçirdi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık da oğlu Denizhan ile birlikte etkinliklere katılarak öğrencilerin coşkusuna ortak oldu. Öğrenciler ve aileleriyle sohbet eden Başkan Çalık, etkinliğe gelen çocuklarla bol bol fotoğraf çektirdi.
“Çocuklar için çalışmaya devam edeceğim”
Çocukların karne heyecanına ortak olmak için pek çok etkinlik yaptıklarını dile getiren Mehmet Murat Çalık, “Çok renkli ve eğlenceli atölyelerimiz var. Çocuklar hayallerini daha da öteye taşısın arzusundayız. Günümüz Türkiyesi’nde çocukların hayalleri dar bir alana sıkışmış durumda. Eğitici, öğretici ve çocukların hayal gücünün gelişmesine katkıda bulunacak şenliklerimiz tatil süresince devam edecek. Amacımız çocuklarımızın güzel vakit geçirmesi. Çocuklar mutlu olursa aileleri de mutlu olur. Toplumu huzurlu bir noktaya taşımak zorundayız. Çocukları çok seviyorum. Onlar için çalışan bir belediye başkanı olmaya söz vermiştim, çocuklar için çalışmaya onların kalbine dokunmaya devam edeceğim.” diye konuştu.
Tüm yarıyıl programları ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, belediyenin www.beylikduzu.istanbul ve sosyal medya adreslerini ziyaret edebilir.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Karşıyaka’da 1500 kişi Ata’dan Ana’ya koştu!
Yüzlerce Kişi Ata’ya Saygı İçin Koştu
Nilüferliler, Ata’yı Mysia Yolları’nda andı
Osmangazi Kitap Fuarı 8’inci Gününde de Doldu Taştı
Menderes Ata’yı Anacak
“Çocuklarla Renkli Sesler Korosu” başlıyor
Oda Orkestrası, Büyük Önder için çalacak
Doğa ve lezzet tutkunları bu turları çok sevecek
İDSO DenizBank Konserleri'nde Ulu Önder’e “Son Veda” ile saygı duruşu
Kuru domates ihracatı 100 milyon doları aştı