D-Smart'ta Spor Dolu Hafta Sonu
CNR Holding depremden etkilenen bölge firmalarına ücretsiz katılım desteği verecek
17.02.2023 - Cuma 11:10
İlk günden itibaren bölgeye gönderdiği insani yardımlarına aralıksız devam eden CNR Holding, deprem bölgesinde istihdama ve ihracata ara vermemek için bölge sanayicilerine yüzde yüz destek verecek. CNR tarafından düzenlenecek olan tüm fuarlarda yıl sonuna kadar depremden etkilenen illerdeki üretici firmalara ‘ücretsiz katılım desteği’ sağlanacak.
6 Şubat günü, Kahramanmaraş merkezli iki ayrı depremle yüzyılın felaketini yaşayan 10 şehre, CNR Holding’in destekleri devam ediyor. Depremin ilk gününden itibaren gıda, çocuk bezi ve hijyenik ped yardımlarına aralıksız bir şekilde sürdüren CNR, şimdi de bölgede faaliyet gösteren sanayiciler için yeni bir destek programı açıkladı. Fuarcılık sektöründe Türkiye’nin global markası olan CNR Holding, deprem bölgesinde yaraları sarmak, üretime, istihdama ve ihracata ara vermemek için bölge sanayicilerine ücretsiz fuar alanı ve stant desteği verecek.
“Firmalara ücretsiz katılım desteği veriyoruz”
Türkiye’nin, 6 Şubat’ta, tarihin en büyük doğal afetlerinden biriyle sarsıldığını dile getiren CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, “10 ilimizi doğrudan etkileyen ve büyük bir tahribata neden olan deprem felaketinde hayatını kaybeden on binlerce yurttaşımızın yasını tutuyoruz. Yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ülkemize başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar diliyorum.
Ayrıca CNR Holding olarak, deprem felaketinin ekonomimize, özellikle sanayicilerimize yarattığı olumsuz etkinin farkındayız. Bu süreçteki yaraları sarmak ve ülkemiz sanayisine destek olmak amacıyla tüm fuarlarımızda geçerli olacak şekilde depremden etkilenen illerdeki üretici firmalara yıl sonuna kadar ‘ücretsiz katılım desteği’ sağlayacağımızı duyurmak istiyoruz.
Bu zorlu süreçte, Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Osmaniye, Malatya, Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa, Adıyaman ve Kilis illerimizdeki sanayicilere yüzde yüz destek olmak, istihdamın, üretimin, ticaretin ve ihracatın devamlılığına katkıda bulunmak için bölgedeki iş dünyasının yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
DEÜ ile Halkbank Arasında Rekor Promosyon Anlaşması
Sıradan bir öksürük sandığınız şey, zatürre olabilir!
Corendon Airlines, World Travel Market Londra Fuarı’nda Yerini Aldı
Mersin Uluslararası Limanı, Dünyanın En Büyük Konteyner Gemisi MSC Irina’yı Ağırladı
Ata'ya özlem notalarla yankılandı
Kadınlar, Atatürk’ü sevdiği şarkılarla andı
Zootropolis 2’nin sürprizleri devam ediyor: Fırat Albayram ve Ceyda Kasabalı, seslendirme kadrosunda
Bir hatıradan bir millete uzanan yolculuk...
Disney+’tan Çok Konuşulacak Yeni Bir Dizi Geliyor!
Başkan Selçuk Yıldız, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü Etkinliğine Katıldı