Deprem Sonrası Oluşan Korkular Baş Dönmesini Tetikleyebilir
BinBin Hollandalı Go Sharing'i satın aldı
24.02.2023 - Cuma 13:41
Türkiye’nin öncü mikromobilite şirketi BinBin, Bulgaristan, Hırvatistan ve Bosna Hersek ile Doğu Avrupa ile başlattığı yurtdışında büyüme yolculuğunu bir adım ileriye taşıyor.
Hollanda merkezli Go Sharing’in hisselerini devralarak, faaliyet gösterdiği ülkelere Hollanda, Belçika, Almanya ve Avusturya’yı da dahil eden BinBin, bu satın almanın ardından Türkiye’nin en büyük mikromobilite şirketi oldu.
Teknolojiden aldığı güçle, sürdürülebilir ve pratik ulaşım çözümlerini geniş kitlelerin hizmetine sunan BinBin, Hollanda merkezli İtalya, Belçika, Avusturya, Almanya ve Türkiye’de e-moped ve e-bisiklet hizmeti sunan mobilite girişimi Go Sharing’in hisselerini satın aldığını duyurdu.
“Avrupa’nın ilk 5 mikromobilite şirketinden biri olma hedefine emin adımlarla ilerliyoruz”
BinBin CEO’su Kadir Abdik, satın almaya ilişkin değerlendirmesinde, “Ulaşımda geleceğin mikromobilite çözümlerinde olduğu inancıyla 2019 yılında başladığımız yolculukta çok kısa sürede büyük mesafe katettik. Halihazırda BinBin markası altında 5 ülkede 21 şehirde 3 milyonu aşkın kullanıcıya hizmet veriyoruz. Organik büyümemize, yeni ülkeleri ve yeni şehirleri ağımıza katarak devam etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunun yanında mikromobilite alanında Avrupa genelinde yaygın bir ağ oluşturmuş olan GO Sharing’in hisselerini devralarak Batı Avrupa’ya hızlı bir giriş yaptık. GO Sharing daha önce hizmet verdiği şehirlerde, mevcut marka kimliği ve rengi ile yoluna devam edecek. BinBin ve GO Sharing ekiplerinin sahip olduğu uzmanlık, bilgi birikimi ve deneyimin bir araya gelmesiyle her iki markamızla birlikte büyüme yolculuğumuzu çok daha güçlü ve sağlam şekilde sürdüreceğiz. Bu satın almanın ardından Türkiye’nin en büyük mikromobilite şirketi haline geliyoruz. Önümüzdeki dönemde de sürdürülebilir ve akıllı şehirlere katkıda bulunmak için çalışırken, operasyonel olarak Avrupa’da sahada olan ilk 5 mikromobilite şirketinden biri olma hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz” diye konuştu.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Maltepe Belediyesi’nden Kadın Odaklı Anlamlı Sergi
Kadın Tarihi Maltepe’de Dile Geldi
Pratik ama tuz yüklü!
Seferihisar Belediyesi 3. Yaş Üniversitesi, PAL Expocare Fuarı’nda büyük ilgi gördü.
Peyam-i Garb’ta Şubat Ayında 'Dostoyevski ve Biz' Hakkında Konuşuldu
Nilüfer’de Anadolu ezgileri yankılandı
Vodafone, Şebeke Servislerinde Yeni Nesil Otomasyon Platformunu Devreye Alıyor
Karşıyaka Belediye Tiyatrosu’ndan iki yeni oyun
ING Türkiye’nin aktif büyüklüğü 279,6 milyar TL’ye ulaştı
Önlenebilir Körlük ile Aydınlık Bir Yaşam Projesi