Asya Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Karşılaşmalarında Türkiye ve Suriye'ye Destek Mesajı
ŞOK Marketler'den Depremzedelere İstihdam Desteği
24.02.2023 - Cuma 12:00
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketinin ardından ŞOK Marketler, yıl boyunca tüm Türkiye’de yapacağı işe alımlarda önceliği depremzede vatandaşlara verecek.
ŞOK Marketler, Kahramanmaraş ve çevre illerde meydana gelen deprem felaketi için dayanışma seferberliği kapsamında istihdamda önceliği depremzede vatandaşlara verecek. 2023 yılı boyunca 81 ilde yapacağı tüm işe alımlarda işin gereksinimlerini sağlayan uygun adaylar arasından afetten etkilenenlere öncelik tanıyacak olan ŞOK Marketler, depremzedelerin iş gücüne katılıp tekrar ihtiyaçlarını karşılayabilir hale gelmesi ve gündelik hayatlarına dönebilmesine destek olacak.
Uğur Demirel: “Dayanışmayla aşacağız”
Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan ŞOK Marketler CEO’su Uğur Demirel şunları söyledi: “Ülkemizde yaşanan ve hepimizi büyük üzüntüye sevk eden deprem felaketi sonrasında yaralarımızı hep birlikte sarmak için bölgeye desteklerimizi sürdürüyoruz. Deprem sonrasında istihdama da olumlu katkı sağlayabilmek amacıyla yıl boyunca ülke çapında gerçekleştireceğimiz işe alımlarda önceliği depremzede adaylara vereceğiz. Zor günlerde birlik olmayı en iyi bilen milletlerden biri olarak, bugünleri de dayanışmayla aşacağımıza inanıyorum. Bu vesileyle depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, tüm yakınlarına ve milletimize baş sağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum.”
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Gazeteci Korcan Karar’ın “Anıtkabir” sergisi İzmir’de açıldı
Ara tatil için adres Ormanya ve Kuzuyayla
Kocaer Çelik Zorlu Piyasa Şartlarına Rağmen Güçlü İhracat Performansıyla Satış Hacmini %23 artırdı.
Kün Restoran’da yıldızlar buluşması
Burhaniye'de Ata'ya Özel Anma Programı Gerçekleşti
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Vefatının 87. Yılında KTO Karatay Üniversitesi’nde Anıldı
Vakıf Faktoring A.Ş. 12-13-14 Kasım Tarihlerinde Halka Arz Oluyor
Başkan Çerçioğlu, Ata Tohumlarından Üretilen Fideleri Karacasu'da Vatandaşlarla Buluşturdu
Alışveriş bağımlılığını bilinçli farkındalıkla yenmek mümkün!
Keçiörenli Çocuklar Atatürk’ü Sevgi ve Saygıyla Andı