Türkiye'nin yeni platformu TOD'da bahar sürprizleri!
Ustalar Dünya Şiir Günü'nde buluşuyor!
15.03.2023 - Çarşamba 08:31
Edebiyat ve müzik dünyasının günümüzdeki usta isimleri Ataol Behramoğlu, Haluk Çetin ve İbrahim Metin 21 Mart Dünya Şiir Günü’nde Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi’nde (LYSA) bir araya geliyor. Edebiyatseverlerin heyecanla beklediği bu unutulmayacak gün, akşam saat 7’de Kerim Budak Çal Salonu’nda başlayacak.
Lüleburgaz Belediyesi 21 Mart Dünya Şiir Günü’nde edebiyat ve müzik dünyasının önemli temsilcilerini LYSA Kerim Budak Çal Salonu’nda ağırlayacak. Ataol Behramoğlu, Haluk Çetin ve İbrahim Metin gibi birbirinden değerli isimlerin yer alacağı etkinlik 21 Mart saat 19.00’da başlayacak.
Dil, şiir ve müzik bir arada!
Saat 19.00’da İbrahim Metin’in imza günüyle başlayacak program, Ataol Behramoğlu ve İbrahim Metin’in “Dil ve Şiir” üzerine gerçekleştireceği söyleşiyle devam edecek. Ardından Behramoğlu ve Haluk Çetin’in “Şiir ve Müzik” etkinliğiyle katılımcılara unutulmaz bir gün yaşatılacak. Şiirin tınısı ve müziğin ruhu iyileştirici etkisinin bir arada yer alacağı programın sonunda ise Ataol Behramoğlu okurları için kitaplarını imzalayacak.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
DEÜ ile Halkbank Arasında Rekor Promosyon Anlaşması
Sıradan bir öksürük sandığınız şey, zatürre olabilir!
Corendon Airlines, World Travel Market Londra Fuarı’nda Yerini Aldı
Mersin Uluslararası Limanı, Dünyanın En Büyük Konteyner Gemisi MSC Irina’yı Ağırladı
Ata'ya özlem notalarla yankılandı
Kadınlar, Atatürk’ü sevdiği şarkılarla andı
Zootropolis 2’nin sürprizleri devam ediyor: Fırat Albayram ve Ceyda Kasabalı, seslendirme kadrosunda
Bir hatıradan bir millete uzanan yolculuk...
Disney+’tan Çok Konuşulacak Yeni Bir Dizi Geliyor!
Başkan Selçuk Yıldız, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü Etkinliğine Katıldı