Pankreasınızı Korumak İçin Şeker ve Yağı Fazla Tüketmeyin
Çocuklar Doyasıya Eğlendi, Doyasıya Oyun Oynadı
20.03.2023 - Pazartesi 10:10
Milas Belediyesi’nin katkılarıyla Atapark’ta gerçekleşen Çocuk Şenliği, depremzede çocuklarla MilasIı çocukları buluşturdu.
Afet bölgesindeki depremzede çocukların yüzlerini güldürmek, Milas’ta yaşayan tüm çocukların renkli bir gün geçirmelerini sağlamak amacıyla Milas Belediyesi’nin, Milas’ta yayın yapan TV48 ile işbirliği halinde gerçekleştirdiği Çocuk Şenliği, depremzede çocuklarla Milaslı çocukları buluşturdu. Tüm gün süren etkinliklerde çocuklar birbirinden farklı etkinliklerle doyasıya eğlendi.
‘Oyuncağını Al Gel’ temasıyla gerçekleşen şenlikte, Milas KYK yurdunda kalan depremzede çocukları şenlik alanında karşılayan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, alandaki tüm çocuklarla oyunlar oynadı, şarkılar söyledi, sohbet etti.
Şişme oyun alanları, tiyatro gösterileri, sinema gösterimi, palyaço, çizgi film figüranları, yüz boyama gibi etkinliklerle çocukların gününe renk katan şenlikte çocuklara pamuk şeker, patlamış mısır ve yiyecek ikramında bulunuldu, boyama kitabı ve oyuncaklar hediye edildi.
KADIN VE AİLE HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ŞENLİKTE STANT AÇTI
Milas Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, vatandaşlara yönelik ücretsiz olarak sağlanan psikososyal destek uygulamasını daha geniş kitlelere duyurabilmek adına çocuk şenliğinde stant kurarak bilgilendirmelerde bulundu.
HALAT YARIŞI, ÇUVAL YARIŞI VE DAHA FAZLASI
Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü personelleri de ekip olarak şenlik alanına gelen çocuklarla keyifli saatler geçirdi. Çocuklarla çuval yarışı, halat yarışı, basket atma oyunları oynayan, çocuklarla yakından ilgilenen ekipler, hem çocukları eğlendirdi hem de doyasıya eğlendi.
"TIKIR İLE MIKIR" ŞENLİKTEYDİ
Belediye Şehir Tiyatrosu (MİŞTİ) ekibi de, şenlik kapsamında sahne aldı. Sinem Burcu Kalaycı'nın yazdığı "Tıkır ile Mıkır" oyununda kedi fareyi kovaladı, fare kediden kaçtı, alanı dolduran çocuklar oyuna ortak olarak büyük keyif aldı.
Çocuk Şenliği, müzik ve oyunlarla geç saatlere kadar devam etti.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Osmangazi’de Şehit Kubilay Anıtı Açıldı
Burhaniye Belediyesi’nden Gülşah Durbay Anısına Lokma Hayrı
Oyun Yazımı Atölyesi Yazar, Yönetmen ve Oyuncu Murat Mahmutyazıcıoğlu’nun Atölyesiyle Başladı
Başkan Altay: “Tarihin Tozlu Sayfalarını Kim Açarsa Konya’nın Hatay’da Yaptıklarını ve Habib-İ Neccar Camii’nin Restorasyonunu Görecek”
Sarıkamış Şehitleri Dualarla Anıldı
Altın Yıllar Yaşam Merkezi’nde ‘Birlikte Güzel Yaş Almak’ semineri
Yeni Yıl Festivali’nde Akustik Rüzgarı
İBB Şehir Tiyatroları’nda Bu Hafta (24-28 Aralık 2025)
Prof. Dr. Nevzat Tarhan: “Yapay zeka yankı odası etkisi yapar”
Psikoterapi ve nörobiyolojide yenilikçi yaklaşım: Beyin parlatma!