Enerjinizi aşağı çekiyorsa dikkat! Toksik ilişki nedir? Toksik ilişki nasıl anlaşılır, düzelir mi?
'Yalı Çapkını' dizisinin oyuncuları Sıkı Muhabbet'te
24.03.2023 - Cuma 14:40
Son dönemde çok konuşulan ‘Yalı Çapkını’ dizisinin oyuncuları Öznur Serçeler ve Doğukan Polat, ‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’te
‘Yalı Çapkını’ dizisinin oyuncuları Öznur Serçeler ve Doğukan Polat, Hakan Gence’ye konuk oldu. İkili, tanışma hikâyelerinden aşka bakış açılarına kadar haklarında birçok bilinmeyeni anlattı.
Dönem dönem çapkınlık yaptığını itiraf eden Doğukan Polat konu sosyal medyaya gelince “Sosyal medyadan ahlaksız teklifler, ahlaksız fotoğraflar gelebiliyor” dedi. Aşka inancı olduğunu belirten Öznur Serçeler ise “Sosyal medya üzerinden ahlaksız paylaşımları bana bile atabiliyorlar ancak hiç çapkın değilimdir” diye devam etti. Aşk konusuna da değinen Serçeler “Birine baktığında her şeyiyle hoşuna gidiyorsa onun aşk olduğunu düşünenlerdenim. Tahammül edemeyeceğim bir şey varsa o da ilk randevuda karşı tarafın çok konuşmasıdır” diye konuştu.
İkili, diziden önce tanışmadıklarını anlattı. Doğukan Polat “İlk defa bu projede karşılaştık. Çok şükür ki karşılaştık. Onunla partner olduğum için çok mutluyum” dedi.
‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’ yeni bölümüyle her cuma saat 14.00’te Hürriyet YouTube kanalında yayında.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Çocuk Senfoni’den Cumhuriyet Konseri
“Ağaçlar Ayakta Ölür” Atatürk Sanat Merkezi’nde Sahnelendi
Sadece fuar merkezi değil, yeni bir yaşam alanı inşa ediyoruz
Nilüfer Kent Tiyatrosu’ndan “Lüküs Hayat” ile görkemli sezon açılışı
Gönüllü ellerden lösemili çocuklara tatlı hediye
Küçükçekmece’nin İlk Konsept Parkı Açıldı
Selçuklu Belediyesi “Evde Yaşlı Bakım Hizmeti” ile Örnek Olmaya Devam Ediyor
Emin Çapa ve Sema Soykan İZKİTAP’ta okuyucularla buluştu
Altın Portakal’da İlk Gün Keşiflerle Başladı
Ahmet Ümit İZKİTAP’ta yeni romanından ipuçları verdi