Ayvalık kadar güzel festival, Ayvalık Uluslararası Film Festivali başladı
Nissan Türkiye Yelken Takımı'ndan derece
15.09.2023 - Cuma 20:30
Nissan Türkiye Yelken Takımı podyuma çıktığı 71. Altınkilit Kupası Yat & Sportsboat Yarışı’nda üçüncülük ödülü elde etti.
2016 yılından beri yelken yarışlarında sayısız kupa ve derece sahibi olan Nissan Türkiye Yelken Takımı, hem İstanbul hem de güney denizlerindeki güçlü varlığını göstermeyi sürdürüyor.
Nissan Türkiye Yelken Takımı, 9 Eylül Cumartesi günü İstanbul Yelken Kulübü tarafından organize edilen 71. Altınkilit Kupası Yat & Sportsboat Yarışı’nı başarıyla tamamlayarak üçüncülük derecesini elde etti. Nissan Türkiye Yelken Takımı üç şamandıra yarışı sonrası yarışı başarıyla tamamladı. Nissan Türkiye Yelken Takımı, IRC1 kategorisinde üçüncülük derecesini elde ederek podyumdaki yerini aldı.
7 yılı aşkın süredir yelken sporuna yaptığı yatırımla dikkat çeken otomotiv markası Nissan Türkiye, denizlerdeki varlığını en güçlü haliyle gösteren başarılara imza atmaya devam ediyor.
Nissan Türkiye Yelken Takımı’nın bir sonraki yarışı, bu yıl 21-24 Eylül tarihlerinde 22'nci kez İstanbul'da düzenlenecek Bosphorus Cup'ta olacak. IRC1 ve IRC3 kategorilerinde iki farklı tekne ile yarışacak Nissan Türkiye Yelken Takımı rüzgardan aldığı güçle iddiasını sürdürmeye devam ediyor.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Bursa’nın Asırlık Lezzetlerine Osmangazi’de Yolculuk Yaptılar
Oyun Yazımı Atölyesi Yeni Yazarlarını Arıyor
Başkan Savaş Kalaycı’dan Üç Aylar Mesajı
Başkan Köymen’den duayen sanatçıya ziyaret
Balçova’da Yeni Yıl Coşkusu: 10 Günlük Dev Festival Başlıyor!
Shell Türkiye, 16. Yol Emniyeti Konferansı’nda Dijital Dönüşüm ve Artan Riskler Öne Çıktı
Burhaniye’nin Tarihi, Kent Arşiviyle Geleceğe Taşınıyor
Yenişehir Belediyesinin Onur Konuğu, Prof. Dr. Ruşen Keleş oldu
AKKUYU NÜKLEER A.Ş., “Açık Kapı Günü 2025” Etkinliğinin Ev Sahipliğini Yapacak
Cem Karaca unutulmaz şarkıları ve anılarıyla hatırlandı