Çeşme, Cumhuriyet'in 100. Yaşını Coşkuyla Kutluyor!
Burhaniye'de Moğollar rüzgarı
30.10.2023 - Pazartesi 00:50
Türk müziğinin 55 yıllık çınarı Moğollar, sevilen şarkılarını Burhaniye’de Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamalarında söyledi.29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Burhaniye’de birçok etkinlikle kutlanırken, Moğollar konseri ile taçlandı.
Konser başlamadan önce sahneye çıkarak ; "Laik, Demokratik Türkiye Cumhuriyet'inin 100. Yıl kutlamasına hoş geldiniz" diye vatandaşa seslenen Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, "Cumhuriyetimizin temel değerlerine sıkı sıkı bağlı kalarak birlikte daha güzel günleri inşa etmeliyiz. Cumhuriyet Atatürk gibi olmak, Atatürk gibi düşünmek demektir. 100. Yılın önemini idrak ederken, Cumhuriyetimizi daha da ileriye taşıyalım, Türkiye Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun" dedi. Alkışlarla sahneden inen Başkan Deveciler'in ardından sahneye Moğollar çıktı.Moğollar, sevilen ve yıllara meydan okuyan Dinleyiverin Gari, Issızlığın Ortasında, Bir şey Yapmalı, Ağrı Dağı Efsanesi, Devlerin Aşkı, Geri Sar gibi unutulmaz şarkılarını vatandaşların alkışları eşliğinde seslendirirken uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek bir sahne performansı sergiledi. Türk bayrakları ile şarkılara eşlik eden vatandaşlar Cumhuriyet coşkusunu tek yürek yaşadı.
Moğollara teşekkür plaketini vermek üzere sahneye çıkan Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, grup üyelerine plaket, çiçek, yöresel ürünlerden oluşan hediye paketi verirken eşsiz sahne performansları için sevilen gruba tüm Burhaniyeliler adına teşekkürlerini iletti.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Aliağa Belediyesi’nden Sömestr Özel Tiyatro ve Sinema Günleri
Türkiye’den Uber Eats İngiltere’ye Üst Düzey Atama
“Akran zorbalığı çocuklar için ciddi bir risk faktörü”
‘VİCDANSIZ’ Tüm Bölümleriyle TOD’da Yayında!
İnegöl’de Genç Meddahlar Sahne Aldı
Nâzım Hikmet Doğumunun 124’üncü Yılında Osmangazi’de Anıldı
Yarıyıl tatil eğlencesi Büyükşehir’le yaşanacak
Kocaeli’de öğrenciler yarıyıl tatiline giriyor, eğlence dolu “Okula Bi’ Mola” onları bekliyor.
Bakırköy Belediye Tiyatroları’ndan Çocuklara
TORKEM Kooperatifleşme Yolunda: Kadın Üreticilere İlk Eğitim Verildi