Caz Gitarının Ustası Biréli Lagrène 26 Kasım'da CRR'de!
Tolgay yine "Vay" dedirtecek!
22.11.2023 - Çarşamba 01:40
Tolgay, Sezen Aksu imzalı Türk pop müziğinin sevilen şarkılarından "Vay" ile dinleyicisiyle buluştu...
Sevilen şarkıcı Tolgay'ın 9. Single çalışması "Vay" Forte House ve DMC işbirliği ile tüm dijital platformlarda yerini aldı.
2023 yılının başlarında yine bir Sezen Aksu klasiği "Geri Dön" ile dinleyici ile buluşan Tolgay, "Çalışmamız çok sevildi, bana ve mesleki hayatıma çok güzel kapılar açtı, Dinleyicim Sezen Aksuşarkılarının sahnelerimden sonra single çalışmamda da sesime yorumuma çok yakıştığını dile getirdi." Bu sebeplerle dinleyicisi ile yeniden Sezen Aksu imzası taşıyan bir eserle buluşmak istediğini dile getiren genç şarkıcı Tolgay "Vay" isimli esere birçok kez cover yapıldığını ancak bu tarzda daha önce hiçbir örnek olmadığını vurguladı.
Sözü müziği Sezen Aksu'ya ait olan eserin düzenlemesi Serkan Akkaya , mix ve masteringini ise Aliş Kaygusuz üstlendi.
"Vay" isimli eserin düzenlemesini yine Tolgay'ın "yol arkadaşlarım" diye tanıttığı sahnesindeki müzisyen arkadaşlarına emanet etti.Düzenlemede 10 yıldır Tolgay sahnesinde müzisyenlik yapan Serkan Akkaya, gitarda Nihat Erel vokallerde ise Banu Küçük, Nihat Erel ve Serkan Akkaya yer alıyor.
Klibin yönetmen koltuğuna Daire 215 ekibi oturdu. Tolgay bu klibinde ilk kez konser görüntülerini kullandı. Tolgay'ın ve gönüllü arkadaşlarının Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Servisine yararına düzenlediği ve yine sahne performanslarıyla dikkat çeken Tolgay'ın sahne aldığı büyük ses getiren ve destek toplanan bu geceden görüntüler yer alıyor.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Epilepsinin en sinsi belirtisi: Sessiz ve kısa nöbetler!
Ege Üniversitesinde “Ergenlikte Madde Kullanımı” Semineri
Koçluk modern çağın pusulası oluyor!
Bankacılık tarihinde bir ilk: Dünya Bankası’ndan VakıfBank’a 1,5 milyar Euro tutarında dev kredi
Cemal Süreya şiirinin sosyolojisi bu kitapta: “Kendini Yazan Habitus”
İstanbul Araştırmaları Enstitüsü’nün Arka Oda Toplantıları Devam Ediyor
Hz. Mevlâna, 752. Vuslat Yıldönümünde Ege Üniversitesinde çeşitli etkinliklerle anılacak
Bacakta Ağırlık Hissi ve Kaşıntı Varis Habercisi Olabilir
Dünya Türk Dili Ailesi Günü İzmir’de ilk kez düzenlendi
Prof. Dr. Erhan Aydın: Dünya Türk Dili Ailesi Günü, Tüm Türk Dillerini Kapsıyor