Sağlık sigortanızın hamilelik, doğum ve sonrasında neleri kapsadığını biliyor musunuz?
Koreograf Gökhan Duman: Oyunculuk hevesi modelliği bitiriyor
30.01.2024 - Salı 00:10
Pek çok başarılı defileye imza atan, Türkiye'nin en ünlü modelleriyle defalarca kere çalışan koreograf Gökhan Duman, Türkiye'de eskisi kadar model yetişmediğine dikkat çekti.
Türkiye'de moda dünyasının ekonomiden en çok etkilenen sektörlerden biri olduğunu vurgulayan Gökhan Duman, "Son dönemde modelliğe ilgi duyan gençlerin iş bulamama korkusu yaşadığını biliyoruz. Bu yüzden yabancı modeller daha çok tercih ediliyor" dedi.
Gökhan Duman özellikle genç model adaylarının akıllarının oyunculukla çelindiğini söylerken, "Modellik yarışmalarını dereceyle bitiren herkes oyunculuk hayali kurmaya başladı. Model fiziğine sahip gençlerin oyunculuğa yönelmesi sektörü etkiliyor. Dizi ve reklam oyunculuğu çıkış yolu olarak görülüyor. Ancak iyi bir modelin oyunculuğa daha yatkın olabileceğini unutuyorlar. Cansu Dere gibi, Serenay Sarıkaya gibi, Kıvanç Tatlıtuğ gibi başarılı oyuncuların hepsi ilk olarak podyumu deneyimlemişlerdi" dedi.
Çağla Şıkel, Özge Ulusoy, Demet Şener gibi pek çok modelin koreograflığını üstlenen Gökhan Duman, "Moda dünyasının dayanışma içerisinde olarak yeni modellerin yetişmesine destek olması gerekiyor. Biz bu alanda ekibimizle genç modeller yetiştirmek için çalışıyoruz. Modellik artık bir hobi olarak görülmemeli" dedi.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Grand Pera’da Aralık ayı müzikle hayat buluyor
Barış Çapkın şarkılarını bir albümde topladı: Fezaya Bak
Şehrin Tiyatrosu “Yatak Odası Komedisi” Oyunuyla Ataşehir’de
Karşıyaka ışıl ışıl olacak: ‘Yeni Yıl Şenliği’ 13 Aralık’ta başlıyor!
4. Uluslararası Bayraklı Homeros Sanat ve Edebiyat Festivali Başlıyor
Başkan Altay 17. Altın Dokunuşlar Sergisine Tüm Sanatseverleri Davet Etti
Orhan Veli Şiirleri “Birdenbire” Etkinliğinde Seyirciyle Buluşuyor
Sanatın Nabzı Kethüda Hamamı’nda Atıyor