Erteleme bir hastalık mı, döngü mü? İsteksizlikle başlayan ertelemeler döngü haline gelebiliyor
AYŞEGÜL ASAR – Türkiye Haber Merkezi
24.02.2024 - Cumartesi 12:21

Daha önce “Mahallenin Muhtarları” dizisinde canlandırdığı İrem karakteri ile sevenlerinin gönlünde taht kuran güzel oyuncu Ayşegül Asar, 16 Şubat’ta vizyona giren “Hatıran Yeter” isimli sinema filmi ile yeniden gündemde.
Aytaç Şaşmaz, Sümeyye Aydoğan, Belçim Bilgin, Ferit Aktuğ ve Burak Sevinç başta olmak üzere bir çok ünlü isimlerin yer aldığı filmde Nevin karakterini başarıyla canlandıran güzel oyuncu Ayşegül Asar, sergilediği başarılı oyunculuğuyla olduğuyla olduğu kadar, büyülü güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
Çok güzel bir film ortaya çıktığını belirten güzel oyuncu Ayşegül Asar “Bu filmi izleyen herkes kendinden bir şeyler bulabilecek” diyerek filmle ilgili düşüncelerini şöyle dile getirdi, “Çok büyük emeklerle çekildi filmimiz, Berton Medya ailesi olarak herkes üstüne düşeni fazlasıyla yaptı. Şimdiden bol gişeler diliyorum.” diye konuştu.


KO-MEK'ten gastronomi sektörüne katkı
Uludağ’da yüzlerce kişi Cumhuriyetin izinde yürüdü
Bayraklı’da Meme kanseri farkındalık semineri
Çocuk Senfoni’den Cumhuriyet Konseri
“Ağaçlar Ayakta Ölür” Atatürk Sanat Merkezi’nde Sahnelendi
Sadece fuar merkezi değil, yeni bir yaşam alanı inşa ediyoruz
Nilüfer Kent Tiyatrosu’ndan “Lüküs Hayat” ile görkemli sezon açılışı
Gönüllü ellerden lösemili çocuklara tatlı hediye
Küçükçekmece’nin İlk Konsept Parkı Açıldı
Selçuklu Belediyesi “Evde Yaşlı Bakım Hizmeti” ile Örnek Olmaya Devam Ediyor