Ana Sayfa Sinema 10 Haziran 2024 55 Görüntüleme

HALİL ERGÜN’DEN SOSYETE PAZARI’NA SÜRPRİZ ZİYARET

Türk Sineması’nın sevilen isimlerinden Halil Ergün, yapımcı ve yönetmen arkadaşı İhsan Taş ile birlikte yakın dostları Saliha Yaman’ın sahibi olduğu Sosyete Pazarı’na sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Bandırma’da bulunan mekânda efsane oyuncuyu görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Halil Ergün, mekânı ziyaret etmekten dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Bandırma halkının da bu güzel mekâna sahip çıkacağına inandığını belirtti.

Mekânın sahibi Saliha Yaman da dostlarının ziyaretinden son derece mutlu olduğunu belirterek, onlara ayrı ayrı teşekkür etti.

Ziyaretçiler, Halil Ergün’ün ani ziyaretiyle sürpriz bir gün geçirdiler ve ünlü oyuncuyla bol bol fotoğraf çektirip keyifle sohbet ettiler.

Efsane oyuncunun Sosyete Pazarı’na yaptığı bu ziyaret, Bandırma’da büyük bir heyecan yarattı ve mekânın popülerliğini bir kez daha kanıtladı.

Ziyaret sırasında Zin yayınevi sahibi Yasemin Eser Dayıoğlu, Sosyete Pazarının marka yüzü küçük yıldız Ecenaz Oktay, Gökhan Kasapoğlu ve Pınar Yüksel’de yakın dostları Saliha Yaman’ı yalnız bırakmayarak hazır bulundular.

Tema Tasarım | Osgaka.com