Ana Sayfa Magazin 10 Haziran 2024 49 Görüntüleme

Nefa By Voila Ataşehir’den Ece Gürsel ve Betül Demir’li açılış

Güzellik sektörünün tanınan ve güvenilen iki ismi Nazlı Certel ve Furkan Certel’in kurucusu olduğu Nefa Clinic yeni şubesi “Nefa By Voila”yı Ataşehir’de açarken açılışı Ece Gürsel güzelliğiyle, Betül Demir de açıklamalarıyla damga vurdu. 

Uzman hemşire kadrosu ve ekibiyle birlikte Ataşehir Metropol’de hizmet vermeye başlayan Nefa Clinic’in açılışında Nazlı ve Furkan Certel’in birbirinden özel konukları vardı. Ünlü model Ece Gürsel ve başarılı şarkıcı Betül Demir’in de katılımıyla gerçekleşen organizasyonda birçok ünlü influencer ve fenomen de yer aldı. 

Tüm medikal işlemler, diş tedavileri, cilt bakımı ve birçok güzellik hizmetleri son teknoloji cihazlar ile entegre eden Nefa Clinic, misafirlerine başka bir yerde yaşayamayacakları lüks ve eşsiz bir deneyim vadederken iki ünlü isim de dostları Nazlı Certel’i tebrik etti.

Betül Demir açılışta estetik ve güzelliğin önemine dikkat çekerken, “Estetik herkes için çok önemli. Kadın ve erkek fark etmeden herkes güzel görünmeli” dedi. Demir son dönemin botokslu erkekleriyle ilgili soruya da, “Botokslu ve estetikli erkekler benim ilgimi çekmiyor. Bakımlı erkek olabilir ama botokslular benden uzak dursun” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com