Ana Sayfa Magazin 11 Haziran 2024 44 Görüntüleme

Paribu Harbiye Açıkhava Konserleri Başlıyor

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu Paribu sponsorluğunda Paribu Harbiye Açıkhava Konserleri başlıyor.

Atlantis Yapım organizasyonuyla düzenlenecek Açıkhava Konserleri yaz boyunca müziğin yıldız isimlerini hayranları ile buluşturacak.

 

Harbiye Açıkhava sahnesinin ilk konuğu Kenan Doğulu

Türk pop müziğinin yıllardır en popüler isimlerinden olan Kenan Doğulu 19- 20 Haziran’da Harbiye Açıkhava’da kulakların pasını silecek. Sürpriz sahne şovları ve olağanüstü gösteriler hazırlayan Doğulu, sosyal medya hesabından yayınladığı “Hazır mıyız İstanbul? 19-20 Haziran’da Harbiye’de çalıyoruz. Şahane iki gece olacak.” mesajıyla hayranlarını Harbiye’ye davet etti. Doğulu ayrıca geçtiğimiz günlerde çıkan ve müzik listelerinde en üstlere yerleşen “Kahve” şarkısını ilk kez canlı olarak hayranlarıyla söyleyecek.

 

Harbiye Açıkhava 26 Haziran’da “Kadın Sesi Değmiş Şarkılar”a ev sahipliği yapacak.

Usta müzisyen Bülent Ortaçgil, özel projesi “Kadın Sesi Değmiş Şarkılar” ile, 26 Haziran akşamı Paribu ana sponsorluğu ve Atlantis Yapım organizasyonu ile Harbiye Açıkhava’da sahne alacak.

Bu özel konserde büyük usta Ortaçgil, kalplerde yer edinen şarkılarını ilk kez aynı sahnede buluşturacağı güçlü kadın vokaller Zuhal Olcay, Ceylan Ertem, Jehan Barbur, Melike Şahin ve Sena Şener ile seslendirecek.

Son dönemin başarılı müzisyenlerinden Emir Can İğrek ise 27 Haziran Perşembe akşamı 2. kez Harbiye Açıkhava’da hayranları ile buluşacak.

 

Biletleri satışa çıktığı gün tükendi! Harbiye Açıkhava’da 8 konser verecek!

Harbiye Açıkhava’nın en çok konser veren isimlerinden biri olan usta sanatçı Mabel Matiz, Paribu Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında 28 ve 29 Haziran’da hayranları ile buluşmaya hazırlanıyor. Biletleri satışa çıktığı hafta tükenen sanatçı, “Bu yıl Harbiyelerde buluşur muyuz?” mesajıyla eylül ve ekim aylarında da Harbiye Açıkhava sahnesinde olacağını sosyal medya hesabından duyurdu.

 

Sahnede 30. yılını kutlayacak!

Paribu Harbiye Açıkhava Konserleri, 30 Haziran Pazar akşamı Şevval Sam’ın 30. sanat yılı kutlamasına ev sahipliği yapacak. Geçmişten günümüze en sevilen şarkılarını seslendirecek olan sanatçı, sanat hayatındaki 30. yılını sahnede hayranları ile kutlayacak.

Dünyanın en çok dinlenen şarkıları listesi Billboard Global Top 10’de “Lan” şarkısıyla yer alan Zeynep Bastık 1 Temmuz’da bu heyecanını Harbiye Açıkhava sahnesine taşıyacak. Bastık, son dönemin dillere pelesenk olan şarkısı Lan’ı ilk kez Harbiye’de canlı olarak hayranları ile seslendirecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İlginizi çekebilir

Hababam Kar Gümüş'te

Hababam Kar Gümüş'te

Tema Tasarım | Osgaka.com