İzmir’in altyapı hatlarında temizlik seferberliği
Engelli bireylere ayakkabı dağıtıldı
12.06.2024 - Çarşamba 10:30
Kemer Belediyesi'nin destekleriyle Türkiye Sakatlar Derneği Kemer Temsilciliği’nde düzenlenen etkinliğe, Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Özden Sayındaş, Kemer Belediyesi Zabıta Müdürü Erhan Kurtoğlu, CHP Kemer İlçe Başkanı Sedat Karakaya, Antalya Büyükşehir Belediyesi Engelli Merkezi Birim Sorumlusu Filiz Öğüt, Türkiye Sakatlar Derneği Kemer Temsilcisi Figen Yıldırım, Marifetli Eller Platformu Başkanı Şadiye Beşe, Kadın Platformu Başkanı Erendiz Hamamcıoğlu, engelli bireyler ve aileleri katıldı.
Etkinlikte, engelli bireylere Kurban Bayramı öncesinde hayırsever bir vatandaş tarafından alınan ayakkabı ve çocuk bezleri dağıtıldı.
Türkiye Sakatlar Derneği Kemer Temsilcisi Figen Yıldırım, etkinlikte yaptığı açıklamada, "Kemer Belediyemizin destekleriyle bir araya geldik. Hayırsever bir vatandaşımız engelli bireylerimize ayakkabı ve çocuk bezi hediye etti. Kendisine teşekkür ediyorum. Kemer'de engellilere yönelik çalışmalarımız devam edecek. Katılan herkese teşekkür ederim." dedi.
Etkinlik sonrası engelli bireyler ve aileleri müzik eşliğinde dans ederek gönüllerince eğlendi.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Minycenter'dan Yapay Zeka Destekli Yenilik
Konya Büyükşehir, Turizm Buluşmalarında Çatalhöyük’ün Eski Kazı Başkanı Prof. Hodder’i Ağırladı
"İzmir'i teknolojiyi ihraç eden bir kente dönüştürmek için çalışıyoruz"
Nilüfer'de lösemi farkındalığı söyleşisi
Beylikdüzü Kasım Ayında da Sanatın Merkezi Olacak
Aliağa’da 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı Belli Oldu
Kızılay Haftası'nda "Bir Damla Hayat" İçin El Ele
Nevşehir Belediyesi Sosyal Yardım Kartı “CANKART” Hayata Geçiyor
Dr. Feridun Kunak, “Evlerinize Sağlık” Programıyla Haymana’da
Kent merkezine tiyatro ve konser salonu geliyor