Kurban ibadetini hijyenik ve düzen içerisinde gerçekleştirmek isteyenlerin adresi Keçiören oldu
Aydın Büyükşehir Belediyesi, birçok farklı noktada yol yapım çalışmalarına hızla devam ediyor
17.06.2024 - Pazartesi 11:18
Planlı bir şekilde hızlı ve çözüm odaklı çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Dairesi Yol Yapım ve Bakım Şubesi ekipleri, birbiri ardına çalışmalarını tamamlıyor. Fen İşleri ekipleri son olarak, Nazilli ilçesinde yer alan Alparslan Türkeş Bulvarı’nı asfalt ile yenileyerek kullanıma açtı.
Alparslan Türkeş Bulvarı yenilendi
Vatandaşların konforlu ve güvenli ulaşım sağlaması için çalışmalarını sürdüren ekipler, sıcak asfalt seriminin tamamlanmasının ardından şerit çizgileri çekilen ve yol işaretlemeleri yapılan Alparslan Türkeş Bulvarı’nı yayalar ve sürücüler için daha modern haliyle trafiğe açtı.
Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte vatandaşların hizmetine sunulan yol, mahalle sakinleri tarafından beğeniyle karşılandı. Bulvarın daha modern bir görünüme sahip olduğunu belirten vatandaşlar, yapılan hizmetler için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
VakıfBank’tan bir yeni kredi daha: VakıfBank, Asya Altyapı Yatırım Bankası’ndan 10 yıl vadeli 300 milyon dolarlık fonlama sağladı
Beste Açar’dan İddialı TV Programı
Dünya Sağlık Örgütü, infertilite tedavisinde ilk kez rehber hazırladı
Narlıdere Belediyesi’nden Yeni Yıl Haftası’nda İki Ayrı Etkinlik
Çocuklar yazar Burcu Bahar’la “Dodo”nun yolculuğuna çıktı
Getmobil, Dünya Bankası Grubu IFC katılımıyla 22 Milyon Dolar Yatırım Aldı
Eyüp Akbal, İDSB Genel Sekreterliği görevine yeniden seçildi
Prof. Dr. Sipahi, “Gripten korunmada en etkili yöntem aşıdır”
“Deliler Koğuşu” Keçiören’de İzleyicinin Yüreğine Dokundu
“Sessiz Çığlıklar Türkan” oyunu Bornovalı seyirciyle buluşacak