Ana Sayfa Yaşam 25 Haziran 2024 55 Görüntüleme

Başkan Tugay: İzmir için tarihi bir gün

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Karne Medya Grubu’na bağlı olarak yayın hayatına başlayacak Ege’den TV’nin tanıtımı ve En Çok Okunanlar Ödül Töreni’ne katıldı. İzmir Arena’da düzenlenen törende, Karne Medya Grubu’nun gazetesi Haber Ekspres’te Başkan Dr. Cemil Tugay’ın açıklamalarının yer aldığı “Can dostlarımızı öldürmeyeceğiz” başlıklı haberin 181 bin 895 okunma sayısına ulaşarak gazetenin en çok okunan haberi olduğu belirtildi. Karne Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Eyüphan Gündoğdu tarafından Başkan Tugay’a kristal plaket takdim edildi. Programda, doğru ve objektif haberciliğin önemine vurgu yapan Başkan Tugay, “Bugünün tarihi bir gün olduğunu düşünüyorun. Medyaya ihtiyacımız olduğunu biliyoruz. Çünkü halkın haber almaya ihtiyacı var. Haberi en doğru, en objektif, en yalın haliyle anlatacak insanlardan bunu almaya ihtiyacı var. Televizyon, çok doğrudan bir iletişim aracı. Görüntüler bazen çok şey ifade ediyor. Objektif bir haber kaynağı olarak Ege’den TV’nin İzmir’e, bölgemize çok büyük katkılar sunacağına yürekten inanıyorum. Bu deneyimli ve başarılı bir yayın grubu ile birlikte iyi yerlere geleceğine eminim. İzmir adına dileğim, İzmir’den her zaman her yere iyi haberlerin yayılması” diye konuştu.

“İzmir’e yeni bir soluk katacaklar”
Törende, Haber Ekspres gazetesinde haberleri yer alan ve okunma sayısı yüksek olan ilçe belediye başkanlarına ve CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’na da kristal plaket takdim edildi. Başkan Aslanoğlu, “Yerel medyanın özgür ve güçlü olması demokrasimiz için çok önemli. İzmir’in yerel medyası güçlüdür ama bazı eksiklikleri vardır. Arkadaşlarımız bu boşluğu doldurmak için ellerini taşın altına koymuşlar. İzmir’e yeni bir soluk katacaklarına inanıyorum. Yolunuz açık olsun” sözlerine yer verdi.

“Biz İzmir’iz, Ege’yiz”
Karne Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Eyüphan Gündoğdu ise 1 Temmuz’dan itibaren deneme yayınlarını yapacak Ege’den TV’nin 10 günlük test yayınının ardından tam kapasiteyle yayın hayatına başlayacağını ifade etti. Karne Medya Grubu yöneticilerini sahneye davet eden Gündoğdu, “Ekibime her zaman ailem olarak bakıyorum. Bu ekiple artık birlikteyiz. Biz İzmir’iz, Ege’yiz” ifadelerini kullandı.
Karne Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Eyüphan Gündoğdu, Karne Medya Genel Koordinatörü Haydar Koçak, Haber Ekspres gazetesinin imtiyaz sahibi Dilek Gündoğdu, Haber Ekspres Genel Yayın Yönetmeni Nevzat Dönmez, haberekspres.com.tr’nin genel yayın yönetmeni Mutlu Yılmaz ve genel müdürü Cumhur Küçükkahveci, Ege’den TV Genel Yayın Koordinatörü Özay Yılmaz ve Karne Medya Yayın Grubu temsilcilerinin ev sahipliği yaptığı törene çok sayıda basın mensubu katıldı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com