Ana Sayfa Yaşam 27 Haziran 2024 56 Görüntüleme

Galataport İstanbul, “Rıhtımda Yoga” Serisinin İkincisine Hazırlanıyor

Ücretsiz ve herkese açık olarak düzenlenecek etkinlikte katılımcılar, Boğaz havası ve Tarihi Yarımada manzarası eşliğinde bütünsel bir arınma seansının keyfini çıkaracak.

İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, ilham verici projelerine yenilerini eklemeyi sürdürüyor. Kiko Milano ve Volkswagen sponsorluğunda Cihangir Yoga ile uzun soluklu bir iş birliğine adım atan Galataport İstanbul, “Rıhtımda Yoga” adlı kolektif aktivite serisinin ikincisini 29 Haziran Cumartesi 08:00-09:00 saatleri arasında düzenleyecek. İlk buluşmada yüzlerce yoga tutkununu bir araya getiren Galataport İstanbul, yine misafirlerine unutulmaz anlar yaşatacak. Detoks by Tost da sağlıklı tatlarıyla etkinliğe renk katacak.

Her yaştan insana ücretsiz katılım olanağı sunan “Rıhtımda Yoga”, kişilerin sabahın erken saatlerinde Boğaz’a karşı pozitif enerji depolamalarını sağlayacak. “Rockstar Yogi” adıyla bilinen dünyaca ünlü yoga eğitmeni ve Cihangir Yoga partneri Chris Chavez’in temel yoga pozları ve nefes tekniklerini uygulamalı bir şekilde aktaracağı programda katılımcılar, öz benliklerini keşfetmek üzere keyifli bir yolculuğa çıkacaklar. Meraklıları tarafından büyük ilgi toplayan “Rıhtımda Yoga” serisinin devamı; 27 Temmuz31 Ağustos ve 21 Eylül’de gerçekleşecek. 29 Haziran seansı için kaydınızı Cihangir Yoga adresinden oluşturabilir, matınızı yanınızda getirerek Galataport İstanbul’un keyif ve huzur dolu atmosferinde güne harika bir başlangıç yapabilirsiniz. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com