Ana Sayfa Yaşam 27 Haziran 2024 40 Görüntüleme

Selçuklu Belediyesi Milli Takımımız 2-1 galip gelerek tur atladığı maçın ardından alanı dolduran binlerce taraftar büyük sevinç yaşadı

 Tüm Türkiye’nin tek yürek olduğu gecede milli takımımız Çekya’yı 2-1 yenerek son 16’ya yükseldi. Ay yıldızlılar, Hakan Çalhanoğlu’nun 51. dakikada attığı golle öne geçti. Çekya, 67’de Soucek ile yanıt verdi. Cenk Tosun, 90+4’te attığı golle ay yıldızlıları galibiyete götürdü. 

Konyalı futbolseverler daha önceki maçlarda olduğu gibi bu maçta da Milli Takım için tek yürek oldu. Selçuklu Seyir Tepesi’ne bayraklar ve milli formalarla maçı izlemek için gelen binlerce vatandaş 90 dakika boyunca tezahürat ederek milli takıma destek verdi. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı da milli maç heyecanı Konyalılarla birlikte yaşadı. Başkan Pekyatırmacı devre arasında alana gelen vatandaşlarla sohbet etti.

Maç sonrası Konya’nın panoramik olarak en güzel seyredilen yerlerinden biri olan Seyir Tepesi’ndeki coşku görülmeye değerdi. Çok sayıda vatandaş sosyal medya hesabından da burada yaşanan coşkuyu paylaştı. Başkan Pekyatırmacı, Milli Takımın galibiyetini ve bir üst tura çıkmasının sevincini de vatandaşlarla paylaştı. Milli Takımı son 16’ya kalmasından dolayı tebrik eden Başkan Pekyatırmacı, alanı dolduran vatandaşlara da teşekkür etti.

A Milli Takım, son 16 turunda D Grubu’nu lider bitiren Avusturya  ile eşleşti. Avusturya-Türkiye maçı 2 Temmuz Salı günü saat 22.00’de oynanacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com